Κορυφαία διάκριση για το Runbeat και την αποκλειστική συνέντευξη στον Eliud Kipchoge στα Digital Media Awards

 Μάνος Μαρκάκης   15:49 01-07-2022  

Κορυφαία διάκριση για το Runbeat και την αποκλειστική συνέντευξη στον Eliud Kipchoge στα Digital Media Awards


Στην κορυφή της διαδικτυακής ενημέρωσης βρέθηκε το Runbeat.gr και η αποκλειστική συνέντευξη του αρχισυντάκτη της ιστοσελίδας μας Χρήστου Κώνστα στον κορυφαίο Μαραθωνοδρόμο όλων των εποχών, Eliud Kipchoge, λαμβάνοντας το Silver βραβείο στα Digital Media Awards που πραγματοποιήθηκαν στο Μεταλλουργείο την Παρασκευή 24 Ιουνίου.

Τις υποψηφιότητες αξιολόγησε Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από 27 καταξιωμένα στελέχη, υπό την προεδρία του Δημήτρη Ηλιόπουλου, εκδότη και Διευθύνοντα Σύμβουλο του περιοδικού «Αθηνόραμα», με τo Bronze βραβείο της ίδια κατηγορίας να κατακτά η ιστοσελίδα gazzetta.gr με τη συνέντευξη του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ το Gold κατάφερε να πάρει η ιστοσελίδα Sport24.gr με τη συνέντευξη του Μίλτου Τεντόγλου.

 

Η διάκριση αυτή έρχεται ως επιστέγασμα των προσπαθειών ολόκληρης της ομάδας του Runbeat για τη διεξοδική, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση σε όλους τους αναγνώστες που μας εμπιστεύονται. Είναι η αναγνώριση της προσπάθειας που ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο, όχι για να ανταγωνιστούμε ως ένα ακόμη εξειδικευμένο μέσο ενημέρωσης αλλά για μπορέσουμε να βελτιώσουμε τους ίδιους τους αναγνώστες στον κόσμο του τρεξίματος. 

Κορυφαία διάκριση για το Runbeat και την αποκλειστική συνέντευξη στον Eliud Kipchoge στα Digital Media Awards runbeat.gr

Είναι μία από τις στιγμές εκείνες που αισθάνεσαι πως οι κόποι σου ανταμείβονται μονάχα μέσα σε λίγα λεπτά. Αυτά τα λεπτά που σε κάνουν να πιστεύεις ότι για να φτάσεις στην κορυφή ο δρόμος που έχεις τραβήξει είναι ο σωστός.

Είναι αυτό το πάθος το οποίο διακατέχει όλη την ομάδα του Runbeat και συγκεκριμένα τον Χρήστο Κώνστα, που έπεισε αυτή την μυθική προσωπικότητα του αθλητισμού να παραχωρήσει την πρώτη του συνέντευξη σε Ελληνικό μέσο ενημέρωσης και μια από τις ελάχιστες παγκοσμίως.

Είναι το «πάντρεμα» της αισθητικής της ιστοσελίδας του Runbeat σχεδιασμένης από την Digital Unity με το εξειδικευμένο περιεχόμενο και τις αποκλειστικές συνεντεύξεις των κορυφαίων δρομέων στον κόσμο με κορύφωση αυτής του Eliud Kipchoge, για την οποία πίσω από τον Χρήστο Κώνστα δούλεψαν επίσης, οι Αντώνης Ρενιέρης (Μοντάζ) και Μάκης Σισμανίδης (Ήχος-Εικόνα).

Το γεγονός πως το στίγμα του Runbeat έχει ήδη αποτυπωθεί στο δρομικό κοινό μόλις στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, αφήνει ένα αίσθημα χαράς, τιμής και ασφαλώς επιβάλλει προσδοκίες για τη συνέχεια. Όλοι εμείς στο Runbeat ευελπιστούμε να αλλάξουμε το πώς βλέπουμε το τρέξιμο στη χώρα μας. Και γι’αυτό έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε ακόμη. Και θα την κάνουμε γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε!

Αν το μότο του Εliud είναι το… #NoHumanIsLimited , για εμάς είναι το… #RunbeatIsUnlimited

Κορυφαία διάκριση για το Runbeat και την αποκλειστική συνέντευξη στον Eliud Kipchoge στα Digital Media Awards runbeat.gr