Καμπίτσης: «Πολύ χαρούμενος για το νταμπλ - Οι αναβολές επηρέασαν πολύ τον προγραμματισμό μας»

 Πάνος Κατσαρός   18:01 18-09-2023  

Καμπίτσης: «Πολύ χαρούμενος για το νταμπλ - Οι αναβολές επηρέασαν πολύ τον προγραμματισμό μας»


Ο Γεράσιμος Καμπίτσης ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στίβου Κ20 που έγινε στην Πάτρα, αφού κατάφερε να πετύχει τον στόχο του και να κάνει «νταμπλ», κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στα 100 και στα 200 μέτρα. Ο αθλητής του ΣΑΚΑ πήρε τη νίκη στα 100 μέτρα με 10.78 (-0,1), ενώ στα 200 μέτρα πέρασε πρώτος την γραμμή του τερματισμού με 21.49 (2,1).

 

Ο Έλληνας αθλητής που από το 2024 θα ανήκει στην κατηγορία Κ23, μίλησε στο Runbeat μία ημέρα μετά την ολοκλήρωση της διοργάνωσης δείχνοντας την χαρά του για το νταμπλ, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στις αναβολές του Πανελληνίου Κ20.

Καμπίτσης: «Πολύ χαρούμενος για το νταμπλ - Οι αναβολές επηρέασαν πολύ τον προγραμματισμό μας» runbeat.gr

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος για το νταμπλ, το κυνηγούσα καιρό. Ήταν μία ιδιαίτερη διοργάνωση, με αρκετές απουσίες λόγω της εποχής» είπε στο Runbeat ο Γεράσιμος Καμπίτσης, που στην συνέχεια πρόσθεσε: «Οι αναβολές ήταν σίγουρα κάτι που δεν περιμέναμε στην αρχή της χρονιάς και επηρέασαν πολύ τον προγραμματισμό μας. Αλλά τέλος καλό όλα καλά. Επόμενος στόχος μου είναι να πετύχω νέα ατομικά ρεκόρ και ό, τι επιφέρουν αυτά».