Ι. Κοτσαχείλη στο Runbeat: «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα είχα την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών της χώρας μου σε κάποιο αγώνισμα»

 Πάνος Κατσαρός   16:29 31-03-2024  

Ι. Κοτσαχείλη στο Runbeat: «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα είχα την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών της χώρας μου σε κάποιο αγώνισμα»


Η Ισαβέλλα Κοτσαχείλη ξεκίνησε ονειρικά την σεζόν του ανοικτού στίβου, σημειώνοντας την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών στην Ελλάδα στα 2.000 μέτρα στιπλ το βράδυ το απόγευμα του Σαββάτου (30/03). Η Ελληνίδα αθλήτρια σημείωσε την επίδοση στους αγώνες “The Opener”, που έγιναν στον Άγιο Δημήτριο και έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει της συνέχειας στο βασικό της αγώνισμα, που είναι τα 3.000μ. στιπλ.

 

Μιλώντας στο Runbeat μετά την χθεσινή της εμφάνιση, η Ισαβέλλα Κοτσαχείλη έδειξε χαρούμενη για την επίδοσή της, τονίζοντας ότι δεν πίστευε ποτέ πως θα σημείωνε κάποιο πανελλήνιο ρεκόρ. Η αθλήτρια του Σταύρου Καρρέ τόνισε:

«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη με την χθεσινή μου εμφάνιση. Βρισκόμαστε πολύ νωρίς μες την σεζόν και ο σκοπός της συμμετοχής μου ήταν ένα δυνατό προπονητικό τεστ να δούμε με τι ξεκινάμε. Οπότε το γεγονός ότι κατάφερα να σημειώσω ένα μεγάλο ατομικό ρεκόρ είναι πολύ καλό σημάδι για το που βρίσκομαι τώρα και για το που θέλω και μπορώ να βρίσκομαι στο αποκορύφωμα της σεζόν στα 3000μ με φυσικά εμπόδια».

Για το πανελλήνιο ρεκόρ και την συνέχεια, η αθλήτρια του Πανιωνίου δήλωσε: «Όσο για το πανελλήνιο ρεκόρ, ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα είχα την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών της χώρας μου σε κάποιο αγώνισμα οπότε ειλικρινά ήταν ονειρικό άνοιγμα της σεζόν ανοικτού στίβου για εμένα και ανυπομονώ για την συνέχεια».

Πηγή φωτογραφίας: Νίκος Πούλιος