Φοβερός ο Μουρατίδης, έτρεξε 73 γύρους στην πίστα καρτ Καλλιφύτου σε 6 ώρες!

 Runbeat Team   14:18 11-04-2022  

Φοβερός ο Μουρατίδης, έτρεξε 73 γύρους στην πίστα καρτ Καλλιφύτου σε 6 ώρες!


Δέκα άνδρες και μία γυναίκα μπήκαν σε θέση εκκίνησης στον αγώνα των 6 ωρών που διοργάνωσε η Speedway Ultra Track or Trail στην πίστα καρτ Καλλιφύτου στη Δράμα. Μετά τον αγώνα Ultra 100χλμ που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (δες λεπτομέρειες ΕΔΩ) οι διοργανωτές επανήλθαν το πρωί της Κυριακής με τον αγώνα των έξι ωρών, όπου οι μετέχοντες καλούνταν να διανύσουν τους περισσότερους δυνατούς κύκλους στην πίστα καρτ.

 

Νικητής από το εγχείρημα αναδείχτηκε ο Φώτης Μουρατίδης, ο οποίος στις 6 ώρες κατάφερε να τρέξει 73 γύρους, ενώ στη δεύτερη θέση ήταν ο Ηλίας Γκρόζος με 71 γύρους και τρίτος ο Κωνσταντίνος Λαζαρίδης με 61 γύρους. Στην 5η θέση τερμάτισε η μοναδική γυναίκα του αγώνα, η Ματένια Πρασάκη κάνοντας 54 γύρους, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τέσσερις δρομείς δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν το εγχείρημα.

Παράλληλα συμμετείχαν και δύο ομάδες των τριών δρομέων στον αγώνα της σκυταλοδρομίας. Νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα OSB_ET (Λαφτίδης-Καρατσιώλης-Τσακίρης) που διένυσαν 82 γύρους και δεύτερη η ομάδα Iron Team By Sideridis Nikolaos (Κουτρούπης-Ηλιάδης-Δρακίδης), η οποία κατάφερε να διανύσει 76 γύρους.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα του αγώνα των 6 ωρών