Έχουν ήδη πουληθεί 100.000 εισιτήρια για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου του Όρεγκον

 Runbeat Team   14:34 14-01-2022  

Έχουν ήδη πουληθεί 100.000 εισιτήρια για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου του Όρεγκον


Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου που θα διεξαχθεί 15-24 Ιουλίου στο Όρεγκον αποτελεί αναμφισβήτητα το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του κλασικού αθλητισμού για το 2022.

Δεν αποτελεί μόνο για τους αθλητές και τις αθλήτριες, αλλά και για το φίλαθλο κοινό του στίβου, το οποίο τα τελευταία δύο χρόνια αναγκάζεται να παρακολουθεί τους αγώνες μόνο μέσω της τηλεόρασης ή του διαδικτύου.

 

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία μάλιστα ανακοίνωσε ότι ήδη έχουν πουληθεί 100.000 εισιτήρια κι ενώ απομένουν έξι μήνες για τη διεξαγωγή της διοργάνωσης! Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι τα εισιτήρια έχουν κλείσει φίλοι του κλασικού αθλητισμού από 30 διαφορετικές χώρες και 50 πολιτείες.

Υπάρχουν κάποια εισιτήρια ακόμη διαθέσιμα τα οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν από ΕΔΩ. https://am.ticketmaster.com/haywardtrackandfield/

Εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης αναμένεται να διατεθούν κάποια εισιτήρια ακόμη τον Φεβρουάριο.

Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα θα αγωνιστούν 2.000 αθλητές και αθλήτριες από 200 Έθνη, ενώ αυτή είναι η πρώτη φορά που θα διεξαχθεί επί αμερικανικού εδάφους. Το πλήρες πρόγραμμα της διοργάνωσης μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ. https://www.worldathletics.org/competitions/world-athletics-championships/oregon22/timetable