Επιστρέφει στις 19 Νοεμβρίου για 8η χρονιά ο «ΣΥΖΑΘΛΟΣ»

 Runbeat Team   20:16 15-06-2023  

Επιστρέφει στις 19 Νοεμβρίου για 8η χρονιά ο «ΣΥΖΑΘΛΟΣ»


Ο ξεχωριστός αγώνας βουνού «ΣΥΖΑΘΛΟΣ» επιστρέφει για 8η χρονιά, καθώς θα διεξαχθεί φέτος στις 19 Νοεμβρίου στο δάσος του Σέϊχ Σου στη Θεσσαλονίκη. Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει τρεις διαδρομές 25 χλμ, 15 χλμ και 5 χλμ και οι αναλυτικές πληροφορίες θα ανακοινωθούν στα τέλη Αυγούστου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Η «ΣΥΖΩΗ» (Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Διαταραχές Όρασης & Πρόσθετες Αναπηρίες) διοργανώνει για 8η χρονιά τον ξεχωριστό αγώνα βουνού «ΣΥΖΑΘΛΟ» με τρεις διαδρομές 25 χλμ, 15 χλμ και 5 χλμ για διαφορετικές απαιτήσεις, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023 στο πανέμορφο δάσος του Σέϊχ Σου στη Θεσσαλονίκη.

 

Στόχος του αγώνα που έχει γίνει θεσμός στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα της Βορείου Ελλάδας, για άλλη μια χρονιά είναι η συμμετοχή όσο το δυνατό περισσότερων δρομέων – όλων των ηλικιών, σε μια δραστηριότητα άθλησης, επαφής με τη φύση, υγιεινής ζωής με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού σε ζητήματα συνύπαρξης, συμπερίληψης και αλληλεγγύης αλλά και η στήριξη του έργου της Συζωής που μετρά πλέον 17 χρόνια προσφοράς σε άτομα με διαταραχές όρασης και πρόσθετες αναπηρίες.

Αναλυτικές πληροφορίες θα ανακοινωθούν στα τέλη Αυγούστου στη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook Συζωή. Οι εγγραφές θα αρχίσουν την 15η Σεπτεμβρίου 2023.