Επίσημο: Ανοίγει μέχρι τον Απρίλιο το Ολυμπιακό στάδιο!

 Runbeat Team   13:25 11-02-2024  

Επίσημο: Ανοίγει μέχρι τον Απρίλιο το Ολυμπιακό στάδιο!


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι το Ολυμπιακό στάδιο θα ανοίξει «μέχρι Μάρτιο – Απρίλιο». Πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες συνεχίζονται με γρήγορους ρυθμούς, μετά το σοβαρό πρόβλημα που είχε προκύψει με το στέγαστρο Καλατράβα. Σήμερα, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι το ΟΑΚΑ θα ανοίξει μέχρι τα τέλη Μαρτίου ή το αργότερο από τα μέσα Απριλίου, συνεπώς θα μπορέσουν να διεξαχθούν κανονικά οι αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η μεγάλη συναυλία των Coldplay.

 

«Θα κλείσω τη σημερινή ανασκόπηση με τα νεότερα από την πρόοδο των εργασιών στο ΟΑΚΑ. Έχει περίπου αφαιρεθεί το 6% από τα συνολικά 5.000 τεμάχια πολυκαρβονικών από τα Στέγαστρα Καλατράβα. Καθημερινά αφαιρούνται περίπου 80 κομμάτια, τα οποία θα ανακυκλωθούν. Η απομάκρυνση των πολυκαρβονικών με αυτούς τους ρυθμούς θα επιτρέψει την επαναλειτουργία του Σταδίου από τα τέλη Μαρτίου ή το αργότερο από τα μέσα Απριλίου.

Έτσι, θα μπορέσουν να διεξαχθούν κανονικά πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα αθλητικές αλλά και πολιτιστικές εκδηλώσεις μεταξύ των οποίων η συναυλία των Coldplay, που ομολογώ πως κι εγώ την περιμένω! And everything’s not lost…When you thought that it was over, για να θυμίσω ένα τραγούδι τους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στο Facebook, στην καθιερωμένη ανασκόπηση των πεπραγμένων της εβδομάδας.