Επέστρεψε στην Ελλάδα και θέτει νέους στόχους η θριαμβεύτρια του Μονάχου, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

 Runbeat Team   8:13 23-08-2022  

Επέστρεψε στην Ελλάδα και θέτει νέους στόχους η θριαμβεύτρια του Μονάχου, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη


Αρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε χθες στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος για να υποδεχτεί την δις πρωταθλήτρια Ευρώπης Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Δημοσιογράφοι, απλός κόσμος, μέλη της διοίκησης τους ΣΕΓΑΣ, αλλά κυρίως οι συγγενείς και φίλοι τόσο της Ντρισμπιώτη όσο και των υπολοίπων αθλητριών του βάδην πήγαν να υποδεχτούν τους θριαμβευτές του Μονάχου.

 

Τα φώτα ήταν στραμμένα στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη η οποία κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου, αρχικά στα 35χλμ βάδην και κατόπιν στα 20χλμ βάδην.

Η 38χρονη έφτασε στην Ελλάδα μαζί με τον προπονητή της Ναπολέων Κεφαλόπουλο και τις συναθλήτριες της Χριστίνα Παπαφοπούλου και Έφη Κουρκουτσάκη. Μαζί τους ταξίδεψε και ο έξι φορές πρωταθλητής Ευρώπης, Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος επίσης έκλεψε την παράσταση.

Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος τους υποδέχθηκαν η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Νίκος Τσώνης και Κωνσταντίνα Ρετσινά, το μέλος της ΕΠΥΑ, Λούλα Καρατζά, καθώς και η πρόεδρος του ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας, Χριστίνα Δέσκου. Η κ. Σακοράφα συνεχάρη τις αθλήτριες για την προσπάθεια που έκαναν και ιδιαίτερα την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη για τον άθλο των δύο χρυσών μεταλλίων, που πέρα από ένα σπουδαίο αθλητικό αποτέλεσμα, δείχνει και τη στάση της για τη ζωή.

Στις δηλώσεις της η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη τόνισε ότι «τώρα θα χαρώ τη στιγμή μου κι έπειτα θα συνεχίσω την προετοιμασία θέτοντας τους νέους στόχους με το προπονητή μου. Πάμε βήμα, βήμα έχουμε μπροστά μας Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κι έπειτα τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Λίγο πριν αναχωρήσει από το Μόναχο έκανε τον απολογισμό της σε ένα απολαυστικό βίντεο…