Δίπλα στους διεθνείς μας στην Καλαμπάκα ο Κώστας Κεντέρης

 Runbeat Team   15:33 04-12-2021  

Δίπλα στους διεθνείς μας στην Καλαμπάκα ο Κώστας Κεντέρης


Στα Τρίκαλα βρέθηκε ο α’ αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Κεντέρης προκειμένου να συναντήσει τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου που θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή 12/12 στο Δουβλίνο.

 

Οι διεθνείς μας πραγματοποιούν την προετοιμασία τους στην Καλαμπάκα και ο Κώστας Κεντέρης θέλησε να τους δείξει τη στήριξή του. Όπως επισήμανε ο ίδιος σε ανάρτησή του στη σελίδα που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «επισκέφτηκα την Εθνική μας ομάδα που προετοιμάζεται στην Καλαμπάκα για τους πανευρωπαϊκούς αγώνες στο Δουβλίνο. Το κλίμα μεταξύ των αθλητών και των προπονητών μας εξαιρετικό. Τρέξαμε παρέα, συζητήσαμε, τραγουδήσαμε… Άλλη νοοτροπία, άλλη κουλτούρα, άλλη οπτική. Στόχος είναι να αναπτύξουμε και να εμφυσήσουμε στα παιδιά μας και τους προπονητές μας το πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας.

Χρειάζεται χρόνος και δουλειά στη βάση για να δούμε κάποιους από αυτούς του αθλητές στην Ολυμπιάδα του 2028 στο Λος Άντζελες και ίσως το 2024 στο Παρίσι.

Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια στάθηκε η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Κώστας Αγοραστός, ένας άνθρωπος που έδειξε και δείχνει πραγματικό και έμπρακτο ενδιαφέρον για τον αθλητισμό και το στίβο μας. Ο στίβος μας είναι ένας, ενιαίος και αδιαίρετος», ανέφερε χαρακτηριστικά.