Ατομικό ρεκόρ στο επί κοντώ για την Αδαμοπούλου

 Runbeat Team   23:23 22-01-2021  

Ατομικό ρεκόρ στο επί κοντώ για την Αδαμοπούλου


Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα της Αριάδνης Αδαμοπούλου στους αγώνες της χειμερινής περιόδου, με τη νεαρή αθλήτρια να βελτιώνει το ατομικό της ρεκόρ στο επί κοντώ (ξεπέρασε τα 4,32μ.) σε Κολεγιακούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο Φαγιάτβιλ.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΕΓΑΣ: "Εξαιρετικό ξεκίνημα έκανε η Αριάδνη Αδαμοπούλου στους αγώνες της χειμερινής περιόδου. Η νεαρή αθλήτρια μετείχε σε Κολεγιακούς αγώνες, που έγιναν στο Φαγιατβιλ και βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ στο επί κοντώ. Η 20χρονη ξεπέρασε τα 4,32 μ. και πέτυχε απόλυτο ατομικό ρεκόρ, αφού είχε 4,25 μ. από το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοιχτού, το καλοκαίρι στην Πάτρα.

Η αθλήτρια του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου, στη συνέχεια δοκίμασε στα 4,40 μ., επίδοση που στον σημερινό αγώνα δεν κατάφερε να υπερβεί, ωστόσο θα έχει την ευκαιρία να το κάνει σε εκείνους, που ακολουθούν. Η Αδαμοπουλου, νωρίτερα ξεπέρασε τα 3,92 μ., 4,02 μ., 4,12μ. και 4,22 μ. και κατέλαβε την δεύτερη θέση στον αγώνα, πίσω από την Λίσα Γκούρνασον, που επικράτησε με 4,50 μέτρα".