Ακυρώθηκαν ο 2ος αγώνας Γόμφοι trail και ο 7ος αγώνας δρόμου "Almyros City-Zerelia Meteor Lakes"

 Runbeat Team   9:24 13-09-2023  

Ακυρώθηκαν ο 2ος αγώνας Γόμφοι trail και ο 7ος αγώνας δρόμου "Almyros City-Zerelia Meteor Lakes"


Οι ακυρώσεις προγραμματισμένων δρομικών διοργανώσεων συνεχίζονται στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας μετά τις καταστροφικές πλημμύρες και τον ανυπολόγιστο ανθρώπινο πόνο.

Έτσι, όπως έκαναν γνωστό οι διοργανωτές του 2ου αγώνα Γόμφοι trail -που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την 1η Οκτωβρίου- η εκδήλωση ακυρώνεται.

 

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Την τελευταία εβδομάδα γίναμε μάρτυρες μιας πρωτόγνωρης κατάστασης σε όλη τη Θεσσαλία. Άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πολλοί συμπολίτες μας είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται…

Υπάρχουν ακόμη χωριά του νομού Τρικάλων και του Δήμου Πύλης αποκλεισμένα, χωρίς νερό ή ρεύμα.

Οι ζημιές στους Γόμφους είναι μικρότερες αλλά όχι αμελητέες για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα καθώς μέρος του βουνού απ' όπου περνάνε τα μονοπάτια έχει υποστεί καθίζηση.

Εξάλλου αυτή τη στιγμή προέχει η βοήθεια με κάθε τρόπο στους πληγέντες από την κακοκαιρία. Κανείς δεν περισσεύει.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτά τα γεγονότα και την ασφάλεια των αθλητών είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την ακύρωση του 2ου αγώνα Γόμφοι trail.

Τις επόμενες ημέρες θα επιστρέψουμε τα χρήματα στους αθλητές που ήδη έχουν πληρώσει.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη στήριξη.

Ευχαριστούμε πολύ και τους χορηγούς μας.

Θα σας περιμένουμε τον Οκτώβριο του 2024.

Με εκτίμηση

Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος Γόμφων "ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ"».

Δε θα διεξαχθεί το "Almyros City-Zerelia Meteor Lakes"

Την ακύρωση και του 7ου αγώνα δρόμου "Almyros City-Zerelia Meteor Lakes" ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του λόγω των πλημμυρών που έπληξαν την περιοχή της Θεσσαλίας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Δυστυχώς μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που "χτύπησαν" όλη την Θεσσαλία, αλλά και τον Αλμυρό για 2η φορά (μετά τον Ιανό) και τις καταστροφές που έγιναν σε δρόμους και υποδομές στην περιοχή μας, η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε την ΑΚΥΡΩΣΗ του αγώνα των δίδυμων Μετεωριτικών λιμνών! Ας δώσουμε χρόνο και χώρο στους συνανθρώπους μας, στους φίλους μας, στους δρομείς, εξάλλου οι περισσότερες συμμετοχές του αγώνα ήταν και είναι από τον Βόλο και την ευρύτερη Θεσσαλία, να ηρεμήσουμε, να "ανασάνουμε" και να "δυναμώσουμε" για την επόμενη χρονιά!

Ευχόμαστε Υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας.

● Υ.Γ. η Οργανωτική Επιτροπή θα επικοινωνήσει με τους συμμετέχοντες που έχουν πληρώσει για την επιστροφή των χρημάτων τους

Εκ της Οργανωτικής Επιτροπής».