5ος Θεαγένειος Δρόμος: Μετά από 2 χρόνια, η Θάσος υποδέχθηκε δρομείς από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο!

 Runbeat Team   18:01 12-05-2022  

5ος Θεαγένειος Δρόμος: Μετά από 2 χρόνια, η Θάσος υποδέχθηκε δρομείς από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο!


Μετά από 2 χρόνια διακοπή η Θάσος υποδέχθηκε δρομείς από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, καθώς σιγά σιγά δείχνει ότι ο αγώνας αποκτάει διεθνή χαρακτήρα, καθώς υπήρξαν συμμετοχές και από χώρες όπως Ουγγαρία, Ρουμανία, Γερμανία. Αφορμή η διεξαγωγή του ΘΕΑΓΕΝΕΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 100&20 χλμ. το διήμερο 7-8 Μαιου, τόπος το Ξενοδοχείο AEOLIS THASSOS PALACE στις Αστρίς το οποίο είναι και ο κύριος χορηγός της διοργάνωσης.

Οι αθλητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο καιρός που ήτανε σύμμαχος, σε όλη την διάρκεια της προσπάθειας, και τέλος οι εθελοντές μας που για μια ακόμη φορά ήτανε μοναδικοί, συνετέλεσαν για ένα υπέροχο αθλητικό, άλλα και βιωματικό (κυρίως στα 100 χλμ.) αγωνιστικό Σαββατοκύριακο.

 

Η εκκίνηση της μεγάλης διαδρομής των 104 χλμ. δόθηκε στις 7.00 το πρωί του Σαββάτου από τον χώρο του ξενοδοχείου. Αναλυτικά οι 3 πρώτοι νικητές της γενικής κατάταξης είναι οι παρακάτω.

1 BALAZS SIMONYI ΟΥΓΓΑΡΙΑ 9h 20m 25s

2 ΚΟΚΚΙΝΑΡΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΕΛΛΑΔΑ IRON TEAM 09:28:49

3 SERBAN IULIAN ΡΟΥΜΑΝΙΑ JOY OF RUNNING ROMANIA 09:38:07

Δύο κυρίες έδωσαν το παρόν και τερμάτισαν, αναλυτικά η σχετική λίστα είναι

1 ΚΟΚΚΙΝΑΡΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΕΛΛΑΔΑ IRON TEAM 09:28:49

2 ΜΑΤΙΝΑ ΨΑΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ 14:44:09





Η δεύτερη εκκίνηση των 20 χλμ. δόθηκε από την κεντρική παραλία στην Σκάλα Μαριών στις 13.00 το μεσημέρι. Αναλυτικά οι 3 πρώτοι νικητές της γενικής κατάταξης ανδρών είναι οι παρακάτω.

1 ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΡΑΜΒΕΛΙΩΤΑΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑ O.S.B. ENDURANCE TEAM 01:25:31

2 ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ ΕΛΛΑΔΑ GREIF CLUB 01:25:32

3 ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΕΣΙΔΗΣ ΕΛΛΑΔΑ 01:27:07

Στις γυναίκες τα αποτελέσματα, έχουν ως εξής

1 ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΝΤΑΖΗ ΕΛΛΑΔΑ 01:29:39

2 ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΤΖΙΜΑ ΕΛΛΑΔΑ DEREKAS ENDURANCE COACHING 01:32:03

3 ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΡΤΖΙΩΤΗ ΕΛΛΑΔΑ 01:45:59

 

Οι απονομές πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής 8 Μαΐου στις 11:00 σε ειδική εκδήλωση στο ξενοδοχείο AEOLIS THASSOS PALACE, του εντεταλμένου συμβούλου τουρισμού & Αντιπρόεδρο οργανισμού τουρισμού Κο Γκάγκο Αλέξανδρο, του Αντιδημάρχου τεχνικής υπηρεσίας Κο Τσολάκη Σταύρο, του Αντιπροέδρου του τοπικού συμβουλίου δημοτικού διαμερίσματος Θεολόγου Κο Ρήγα Γιώργο, του Κου Παρσαχούδη Πρόεδρο της ένωσης ξενοδόχων Θάσου και ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου AEOLIS THASSOS PALACE, εκπροσώπων των συλλόγων και ομίλων που συμμετείχαν εθελοντικά στην διοργάνωση. Στο τέλος της εκδήλωσης η διοργάνωση, παρέθεσε γεύμα στους πολύτιμους συντελεστές της διοργάνωσης, τους εθελοντές.

Η οργανωτική επιτροπή θα ήθελε να ευχαριστήσει

ΠΑΡΑΣΧΟΥΔΗ ΠΑΡΗ και την οικογένεια του για την φιλοξενία στο ξενοδοχείο του

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΙΝΟΥ

ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ Διασώστη συνοδό

ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ ποδηλάτη συνοδό

ΡΗΓΑΣ BUILDINGS για την υλικοτεχνική υποστήριξη.

Κλείνοντας, οι διοργανωτές στέλνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολιτιστικούς συλλόγους Ραχωνίου-Αγ. Γεωργίου, Μαριών “Η ΓΕΝΝΑ”, “ BAKXO” Παναγίας, Πολιτιστικός & Φυσιολατρικός Σύλλογος "Το Μικρό Καζαβήτι". Την Περιβαλλοντική κίνηση Θάσου. Τις ποδοσφαιρικές ομάδες ΑΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ & ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ, τον Σύλλογο Νέων Θάσου, την εθελοντική ομάδα MtbR Thassos volunteers και κάθε άλλον εθελοντή που συμμετείχε ενεργά.

Για μια ακόμη χρονιά η άψογη συνεργασία πολλών εθελοντών, μέλη συλλόγων, ομίλων, φίλων και κατοίκων απέφερε συνολικά ένα άρτιο αποτέλεσμα, τόσο οργανωτικά όσο και στη γενικότερη εικόνα φιλοξενίας που η Θάσος μπορεί να προσφέρει όταν όλοι μαζί λειτουργούν συλλογικά.