16ος Χειμωνιάτικος Ενιπέας: O Δ. Θεοδωρακάκος θα παρουσιάσει την ομιλία «Lifetime Athlete “What It Takes”»

 Runbeat Team   18:09 08-12-2022  

16ος Χειμωνιάτικος Ενιπέας: O Δ. Θεοδωρακάκος θα παρουσιάσει την ομιλία «Lifetime Athlete “What It Takes”»


Ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος θα βρίσκεται στο Λιτόχωρο τις ημέρες της διοργάνωσης του 16ου ΧΕ και θα παρουσιάσει την ομιλία: Lifetime Athlete “What It Takes”.

Η ενημέρωση των διοργανωτών αναφέρει: «Ο Δημήτρης είναι ένας από τους κορυφαίους αθλητές παγκοσμίως, πρωταθλητής Ελλάδος σε Μαραθώνιο και ορεινό τρέξιμο. Είναι μέλος της Εθνικής ομάδας στίβου με συμμετοχές σε Μεσογειακούς Αγώνες και Διεθνείς Μαραθωνίους, της Εθνικής ομάδας ανωμάλου δρόμου με συμμετοχές σε Βαλκανικούς Αγώνες και μέλος της Διεθνούς ομάδας της Salomon με αρκετές πρώτες θέσεις σε πολλούς αγώνες μεσαίας και μεγάλης απόστασης σε όλον τον κόσμο.

 

Παλαιός Πρωταθλητής Κωπηλασίας με συμμετοχές και διακρίσεις με την Εθνική ομάδα σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα, Κύπελλα, Βαλκανικούς και Μεσογειακούς Αγώνες και πολλές διεθνείς συναντήσεις.

Στον Olympus Marathon έχει 11 συμμετοχές, από τις οποίες 5 φορές ήταν ο μεγάλος νικητής του αγώνα, συνολικά 9 φορές ήταν στο βάθρο. Και είναι 5 φορές νικητής του Χειμωνιάτικου Ενιπέα.

Η ομιλία αφορά την πορεία ενός ανθρώπου ο οποίος μεγάλωσε μέσα στον αγωνιστικό αθλητισμό, δείχνει με ποιον τρόπο όλα όσα ένιωσε και βίωσε, μπορούν παραβολικά να λειτουργήσουν σε άλλους τομείς της ζωής μας (ως σύντροφος, γονιός, συνεργάτης κλπ.), με σκοπό ο ακροατής να ταυτιστεί με κάποια από τα αναφερθέντα.

Η ομιλία  θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 στις 19:00 στην αίθουσα ΔΣ στο Ναυτικό Μουσείο Λιτοχώρου.

Είσοδος ελεύθερη».