Χρήσιμες πληροφορίες για τον 21ο αγώνα δρόμου στο άλσος Δαφνίου

 Runbeat Team   11:01 04-01-2022  

Χρήσιμες πληροφορίες για τον 21ο αγώνα δρόμου στο άλσος Δαφνίου


Όλα είναι έτοιμα για τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς στην Ελλάδα καθώς την προσεχή Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 στις 10π.μ. διεξάγεται ο 21ος αγώνας δρόμου στο άσλος Δαφνίου.

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει ο ΑΠΣ Απόλλων Δυτικής Αττικής και θα διεξαχθεί ένας αγώνας 10χλμ για αθλητές και αθλήτριες και ένας 10χλμ πεζοπορίας για όσους δε θέλουν να τρέξουν.

Συνολικά αναμένεται να βρεθούν στην εκκίνηση περίπου 250 αθλητές και αθλήτριες που θα αγωνιστούν σε block των 50 ατόμων, ενώ έχουν  προγραμματιστεί τμηματικές εκκινήσεις των block με χρονική απόσταση μεταξύ τους τουλάχιστον 10 λεπτά, ενώ θα τηρηθούν και οι προβλεπόμενες από τη νέα ΚΥΑ αποστάσεις μεταξύ των συμμετασχόντων.

 

Δηλώσεις συμμετοχής, θα γίνονται δεκτές μέχρι και αύριο Τετάρτη 5 Ιανουαρίου ηλεκτρονικά στο site του συλλόγου (https://www.apollonrunnersclub.gr/?fbclid=IwAR1RTZGF6SqcvtqMvfTf7OR4RlesHumoy1Kou-H7OedKLPuffczVXr_pX50).

Μετά την ημερομηνία αυτή δηλώσεις δε θα γίνονται δεκτές (οι αθλούμενοι θα τρέξουν χωρίς αριθμό και δε θα πάρουν μετάλλιο και χρόνο για την διαδρομή).

Ο ΑΠΣ Απόλλων Δυτ. Αττικής έδωσε στη δημοσιότητα διευκρινιστικές πληροφορίες που αφορούν στον αγώνα και αναφέρουν τα εξής: «Λόγω της μεγάλης συμμετοχής για τον συγκεκριμένο αγώνα καλό θα ήταν να λάβουν υπόψη τους οι αθλούμενοι τα παρακάτω: Καταρχάς η εκκίνηση είναι καθώς βρισκόμαστε στην λεωφόρο Αθηνών με κατεύθυνση την Κόρινθο μόλις περάσουμε την πύλη του νοσοκομείου του Δαφνίου στο φανάριστρίβουμε δεξιά και εν συνέχεια αριστερά, στο τέλος του δρόμου βρισκόμαστε στην πύλη του Άλσους Δαφνίου.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι στο άλσος τουλάχιστον μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα ώστε να υπάρχει χρόνος να πάρουν τα νούμερα τους από την γραμματεία στον χώρο της εκκίνησης.

Θα υπάρχει αυστηρή τήρηση των δικαιολογητικών του υγειονομικού πρωτοκόλλου στην παραλαβή των αριθμών συμμετοχής.

Θα υπάρχουν τραπέζια δεξιά του δρόμου εκκίνησης όπου ο κάθε αθλητής αλφαβητικά θα μπορεί να παίρνει το νούμερο του από το ανάλογο τραπέζι.

Λόγω του κόσμου και του στενού του δρόμου φτάνοντας στην πύλη του άλσους καλό θα ήταν να αφήσετε τα αυτοκίνητα σας στο τέρμα της ιεράς οδού κοντά στη μονή Δαφνίου απέναντι από το νοσοκομείο Δαφνίου για να μην υπάρχει συνωστισμός.

Πιστεύουμε ότι ήταν χρήσιμες οι πληροφορίες και σας περιμένουμε για να χαρούμε όλοι τον αγώνα».