Το πλήρες πρόγραμμα του 13ου Taygetos Challenge

 Runbeat Team   13:19 21-03-2024  

Το πλήρες πρόγραμμα του 13ου Taygetos Challenge


Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη διεξαγωγή του 13ου Taygetos Challenge που είναι προγραμματισμένος για το τριήμερο 23 με 25 Μαρτίου.

Η 13η εκδοχή της διοργάνωσης περιλαμβάνει αρκετά νέα στοιχεία, ενώ συγκεντρώνει το ενδιαφέρον πολλών φίλων του ορεινού τρεξίματος.

Οι αγώνες που διεξάγονται είναι για πολύ καλά προπονημένους, αλλά και για αρχάριους.

 

Η αυλαία θα ανοίξει το Σάββατο 23/3 με τον Vertical Speed, έναν κάθετο αγώνα ταχύτητας ανάβασης 650 μέτρων που αποτελεί πρόκληση για κάθε μαραθωνοδρόμο.

Το κυρίως… μενού θα σερβιριστεί την Κυριακή 24/3, ενώ δεσπόζει ο Hansaplast Marathon40 που θα ξεκινήσει στις 8π.μ. Είναι ο απόλυτος αγώνας για καλά προπονημένους αθλητές σε μια διαδρομή με συνεχείς εναλλαγές τοπίου και μεγάλες υψομετρικές αντιθέσεις.

Την ίδια ώρα θα ξεκινήσει και ο Experience22, όπου παντού κυριαρχεί η πέτρα. Ο αγώνας διεξάγεται σε πέτρινα μονοπάτια, πέτρινα καλντερίμια και γενικά σε βραχώδη περιοχή.

Στις 8:15 θα ξεκινήσει ο Basic10, ο οποίος διεξάγεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Αφορά δρομείς που μόλις ξεκινήσατε το ορεινό τρέξιμο και θέλουν να δοκιμάσουν τα όριά σας! Την ίδια ώρα θα δοθεί η εκκίνηση και του Independent Fun5 που είναι ιδανικός για οικογένειες και μικρά παιδιά.

Οι διοργανωτές έδωσαν στη δημοσιότητα το πλήρες πρόγραμμα, το οποίο έχει ως εξής:

Το πλήρες πρόγραμμα του 13ου Taygetos Challenge runbeat.gr

Το πλήρες πρόγραμμα του 13ου Taygetos Challenge runbeat.gr