Θετική εμφάνιση από την Κατερίνα Στεφανίδη στον τελευταίο αγώνα της πριν το Μόναχο

 Runbeat Team   22:58 10-08-2022  

Θετική εμφάνιση από την Κατερίνα Στεφανίδη στον τελευταίο αγώνα της πριν το Μόναχο


Η Κατερίνα Στεφανίδη αγωνίστηκε στο Diamond League του Μονακό, δίνοντας τον τελευταίο αγώνα της πριν από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του Μονάχου.

Η έμπειρη αθλήτρια θα διεκδικήσει τις επόμενές εβδομάδες το μετάλλιο στη διοργάνωση του Μονάχου και τη νίκη στον τελικό της σειράς των διαμαντιών. Η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ κατέλαβε σήμερα την τρίτη θέση στο επί κοντώ με άλμα στα 4,66 μ., ύψος που ξεπέρασε με την τρίτη προσπάθεια.

 

Η αθλήτρια ξεκίνησε τον αγώνα της στα 4,51 μ., ενώ μετά το 4,66 μ., ο πήχης πήγε στα 4,76 μ., ύψος που αν ξεπερνούσε θα αποτελούσε φετινό της ρεκόρ. Η Στεφανίδη έχει φετινό ρεκόρ 4,70 μ. από το Παγκόσμιο του Όρεγκον, επίδοση που της έδωσε την πέμπτη θέση. Νικήτρια στο σημερινό αγώνα ήταν η τρίτη στο Όρεγκον Νίνα Κένεντι (Καναδάς) με 4,66 μ. και δεύτερη με την ίδια επίδοση η ασημένια στο Όρεγκον, Σάντι Μόρις (ΗΠΑ). Η επόμενη Ευρωπαία πίσω από την Στεφανίδη ήταν η Ιταλίδα Ρομπέρτα Μπρούνι με 4,51 μέτρα.

Η αθλήτρια θα ταξιδέψει απευθείας από το Μονακό στο Μόναχο, εκεί όπου την Παρασκευή θα ταξιδέψει το πρώτο γκρουπ της Ελληνικής αποστολής και το Σάββατο το δεύτερο.