Τέταρτη θέση με άλμα στα 4.60μ. για την Στεφανίδη στο Λιεβίν

 Runbeat Team   9:01 16-02-2023  

Τέταρτη θέση με άλμα στα 4.60μ. για την Στεφανίδη στο Λιεβίν


Καλή παρουσία είχε η Κατερίνα Στεφανίδη στον πρώτο της φετινό αγώνα επί ευρωπαϊκού εδάφους καθώς μετείχε κι εκείνη χθες το βράδυ στο μίτινγκ του Λιεβίν.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στον τρίτο αγώνα της σεζόν (είχε αγωνιστεί σε Βοστώνη και Νέα Υόρκη) ξεπέρασε τα 4.60μ. στον αγώνα του επί κοντώ και κατέλαβε την 4η θέση.

 

Η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ ξεκίνησε με επιτυχημένο άλμα στα 4.45μ., συνέχισε με άκυρο στα 4.60μ. τα οποία κατάφερε να ξεπεράσει με τη δεύτερη προσπάθεια. Στη συνέχεια ο πήχης ανέβηκε στα 4.71μ. ύψος στο οποίο είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες.

Η Κατερίνα Στεφανίδη δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Θα συνεχίσει την προετοιμασία της στο Λάφμπορο έως τις 25 Φεβρουαρίου, θα αγωνιστεί στο μίτινγκ του Μπέρμιγχαμ και επόμενος σταθμός της θα είναι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης.

Όσον αφορά στο μίτινγκ του Λιεβίν, την πρώτη θέση στο επί κοντώ κατέκτησε η Κέιτι Μουν με άλμα στα 4.83μ., επίδοση που είναι η κορυφαία για φέτος στον κόσμο. Η Τίνα Σουτέι με άλμα στα 4.78μ. κατέλαβε τη δεύτερη θέση, ενώ την τριάδα έκλεισε η Αλίσα Νιούμαν με 4.71 μέτρα.