Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Run Greece Ηρακλείου

 Runbeat Team   11:00 07-10-2021  

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Run Greece Ηρακλείου


Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι εγγραφές για το Run Greece Ηρακλείου, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 17 Οκτωβρίου. Μετά από ένα χρόνο διακοπής λόγω της πανδημίας του Covid19, ο διασημότερος αγώνας δρόμου μαζικού αθλητισμού επιστρέφει στην πόλη του Ηρακλείου και ο κόσμος δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον.

 

Εξάλλου φέτος ο αγώνας των 5 και 10 χιλιομέτρων θα έχει πολύ σημαντικό σκοπό καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν στους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου. Επίσης ο αγώνας των 10χλμ θα αποτελέσει την ατραξιόν του Run Greece Ηρακλείου καθώς θα διεξαχθεί παράλληλα και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα της απόστασης σε δημόσιο δρόμο.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο αγώνας θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο, ενώ την ευθύνη της διοργάνωσης έχουν ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.ΓΑ.Σ. Κρήτης με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου, μεγάλο χορηγό την ERGO Ασφαλιστική και τοπικoύς χορηγούς τα Super Market Χαλκιαδάκης και τις Μινωικές Γραμμές.

Όσοι θέλουν να πάρουν μέρος στη μεγάλη γιορτή του μαζικού αθλητισμού μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.run-greece.gr

Εγγραφές επίσης γίνονταιστο Ηράκλειο:

- Στο γραφείο τηςΕ.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης - Στάδιο Ελευθερίας - Χανιόπορτα: Δευτέρα - Παρασκευή 09.30 - 13.00(2810253587) και

- Στα καταστήματα των Souper Market Χαλκιαδάκης

- Λεβήνου & Θερίσου

- Κορωναίου 7

- Μαυσώλου & Ηροδότου - Αλικαρνασσός

- Ούλαφ Πάλμε 83

- Ηρακλή & Εμμ. Παππά

- Ισαύρων & Σοφ, Βενιζέλου Παραλιακή

- Κρασαδάκη Κασομούλη Δελαπόρτα Άγιος Ιωάννης

Όποιοι κάνουν εγγραφή μέχρι 5 Οκτωβρίου στον αριθμό συμμετοχής θα αναγράφεται το όνομά τους. Οι εγγραφές θα συνεχίζονται μέχρι να εξαντληθούν οι θέσεις συμμετοχής.

Τέλος να επισημάνουμε ότι στους αγώνες μπορούν να μετέχουν μόνο οι πλήρως εμβολιασμένοι, καθώς και οι έχοντες σε ισχύ πιστοποιητικό νόσησης Covid-19.

Τον αγώνα Run Greece Ηρακλείου στηρίζουν ο Σύνδεσμος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης και η Ένωση Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν. Ηρακλείου «Η Φιλοξενία».