Στόχος το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20 για τον Παύλο Κριαρά

 Runbeat Team   8:13 08-12-2023  

Στόχος το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20 για τον Παύλο Κριαρά


Στη Θεσσαλονίκη θα συνεχίσει από Δευτέρα 11/12 την προετοιμασία του ο Παύλος Κριαράς, ο οποίος ευελπιστεί το 2024 να εξελιχθεί σε μία εξαιρετική χρονιά.

Ο νεαρός άλτης του επί κοντώ θα διεκδικήσουν τη συμμετοχή και μια καλή παρουσία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ20.

 

Μιλώντας για την πορεία της προετοιμασίας του, αλλά και για τους στόχους του Ροδίτη πρωταθλητή, ο προπονητής του Κώστας Τσαταλός τόνισε στο επίσημο σάιτ του ΣΕΓΑΣ: «Από τη Δευτέρα και για δέκα ημέρες θα βρισκόμαστε στη Θεσσαλονίκη για προετοιμασία. Οι καιρικές συνθήκες στη Ρόδο δεν είναι πολύ καλές κι έτσι δεν μπορούμε να κάνουμε άλματα. Στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν δύο κλειστοί χώροι, στους οποίους θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε απρόσκοπτα την προπόνηση μας», ενώ όπως πρόσθεσε:

«Ο στόχος της χρονιάς είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Λίμα εκεί όπου θα διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματος. Πέρυσι είχε καλή σεζόν και κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ νεότητας. Το ατομικό του 5.10 μ. του δίνει τη δυνατότητα να βρεθεί στην εξάδα. Σε κάθε περίπτωση στόχος είναι ο τελικός. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάποιους αγώνες και στη χειμερινή σεζόν, ώστε να βρει από νωρίς το ρυθμό του».

Ο Κριαράς θα αγωνιστεί φέτος για πρώτη φορά στην κατηγορία Κ20. Ο νεαρός έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό 5.10μ. και στον ανοιχτό 5.05μ. από τη διοργάνωση του Μάριμπορ.