Στο πλευρό των σωματείων στίβου η Περιφέρεια Κρήτης

 Runbeat Team   9:29 04-06-2021  

Στο πλευρό των σωματείων στίβου η Περιφέρεια Κρήτης


Στο πλευρό των σωματείων στίβου στέκεται η Περιφέρεια Κρήτης, η οποία θα καλύψει τα έξοδα μετακίνησης των αθλητών και αθλητριών του νησιού στην Πάτρα, όπου διεξάγεται το σαββατοκύριακο (5-6/6) το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών και Κ23. Επίσης θα καλύψει τα έξοδα και στα Πανελλήνια πρωταθλήματα όλων των ηλικιών που θα διεξαχθούν φέτος.

 

Ήδη οι αποστολές από το νησί έχουν αναχωρήσει για την Πάτρα, ενώ η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης εξέδωσε ανακοίνωση ευχαριστώντας την Περιφέρεια και τον κ. Σταύρο Αρναουτάκη. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, σωματεία, αθλητές- αθλήτριες, οι προπονητές, οι κριτές, οι εκπρόσωποι σωματείων και γενικότερα οι άνθρωποι του στίβου της Κρήτης, ευχαριστούν θερμά την Περιφέρεια Κρήτης / Region of Crete και τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την ουσιαστική υποστήριξη που παρέχει εδώ και πολλά χρόνια στον ελληνικό κλασικό αθλητισμό και ειδικότερα στο στίβο της Κρήτης, και ειδικότερα αυτή την χρονιά για την ουσιαστική κάλυψη του μεγαλύτερου μέρους των εξόδων μετακίνησης των αθλητών - αθλητριών και προπονητών - συνοδών, για τη συμμετοχή των σωματείων μας στα Πανελλήνια πρωταθλήματα στην Πάτρα, στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στο Βόλο. Η κάλυψη αυτή των δαπανών δίνει την δυνατότητα στο σύνολο των αθλητών μας, μαζί με τους προπονητές - συνοδούς τους, να συμμετέχουν στα πανελλήνια πρωταθλήματα, να διεκδικήσουν πανελλήνιες αλλά και την πρόκριση τους σε διεθνείς αγώνες».