Στις 24/01 κλείνουν οι εγγραφές για τον 1ο Κριθαριά Trail

 Runbeat Team   13:30 20-01-2022  

Στις 24/01 κλείνουν οι εγγραφές για τον 1ο Κριθαριά Trail


Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των δρομέων για τη συμμετοχή τους στον 1ο Κριθαριά Trail, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 30 Ιανουαρίου. Σε καθημερινή βάση ο αριθμός των εγγραφών μεγαλώνει, ενώ το γεγονός ότι δε θα υπάρχει πλέον περιορισμός στις συμμετοχές έχει δώσει το δικαίωμα στους διοργανωτές να πιστεύουν ότι ο αριθμός θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο τις επόμενες ημέρες.

 

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου εναρμόνισε την προκήρυξη στη νέα ΚΥΑ που ανήγγειλε η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και έλαβε επίσημα την έγκριση διεξαγωγής από τη ΓΓΑ. Κάθε δρομέας που θα συμμετέχει οφείλει να διαβάσει προσεκτικά όσα προβλέπονται και αναφέρονται στην προκήρυξη και τι πρέπει να προσκομίσει, προκειμένου να αγωνιστεί, καθώς σε διαφορετική περίπτωση οι κανονισμοί της ΓΓΑ θα απορρίψουν τη συμμετοχή του.

Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να το δηλώσουν στην εξής διεύθυνση: https://voloshalfmarathon.gr (στην κατηγορία «ΝΕΑ») και προς διευκόλυνση όσων μένουν/βρίσκονται στον Βόλο και στο κατάστημα Aspirina, Δημητριάδος 160.

Να υπενθυμίσουμε ότι θα διεξαχθούν ένας αγώνας 8,3 χιλιομέτρων trail με υψομετρική 350 μέτρων και ένας αγώνας δρόμου 6.500 τύπου “urban trail” (άσφαλτος) με υψομετρική 165 μέτρων στη διαδρομή Κριθαριά - Μάραθος - Άγιος Γεώργιος. Οι δύο αγώνες θα γίνουν με διαφορά μεταξύ τους δύο ωρών, ώστε όποιος θέλει να μπορεί να τρέξει και στους δύο. Ποσό συμμετοχής για κάθε αγώνα: 5 ευρώ.

 

Το 1ο Κριθαριά Trail 2022 θα διοργανωθεί από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου, με τη συνδιοργάνωση ή υποστήριξη ή υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού - Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ), της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας και του Συλλόγου Κριθαριάς «Ο Νέος Απόστολος». Επίσης πολύτιμη θα είναι η βοήθεια από τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Νομού Μαγνησίας. Η ΕΨΑ θα προσφέρει αναψυκτικά στους δρομείς, ενώ η υδροδοσία θα γίνει από το ΔΙΟΣ. Χορηγός του αγώνα είναι το Vibram Sole Factor Volos, εξουσιοδοτημένο Τσαγκάρικο Vibram, Κασσαβέτη 127.