Στις 23 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί το 8ο Φεστιβάλ Κρητικού στίβου στον Άγιο Νικόλαο (Pics)

 Πάνος Κατσαρός   19:19 31-12-2021  

Στις 23 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί το 8ο Φεστιβάλ Κρητικού στίβου στον Άγιο Νικόλαο (Pics)


Το 8ο Φεστιβάλ Κρητικού στίβου θα διεξαχθεί στις 23 Ιανουαρίου 2022 και αποτελεί μία από τις πρώτες μεγάλες διοργανώσεις στίβου στην Κρήτη για τη νέα χρονιά. Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στον Άγιο Νικόλαο και περιλαμβάνει αρκετά αγωνίσματα, καθώς αποτελεί μία πολυεκδήλωση θεσμός που θα γίνει για 8η φορά, επιστρέφοντας φέτος μετά την απουσία της το 2021.

Πιο συγκεκριμένα, θα διεξαχθούν αγώνες 5000-10000μ με ανοικτή συμμετοχή για όλους, με ώρα εκκίνησης τις 12:15 το μεσημέρι.

 

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 23 Ιανουαρίου στις 11:00 το πρωί. Συγχρόνως θα γίνουν αγώνες επίδειξης σφαιροβολίας και μήκους άνευ φοράς στην παραλία της Κιτριπλατείας και kids athletics αγωνίσματα για παιδιά δημοτικού. Παράλληλα θα διεξαχθεί και το περιφερειακό πρωτάθλημα, το οποίο θα αποτελέσει πρόκριση για το πανελλήνιο ανώμαλου δρόμου που θα γίνει στις 20/2, με όλους τους δρομείς να προκρίνονται με απλή συμμετοχή.

Το Φεστιβάλ Κρητικού στίβου διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Αθλητικό οργανισμό Δήμου Αγίου Νικολάου, τον Αθλητικό Όμιλο Λασιθίου και τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης.

Δείτε παρακάτω τις αφίσες της διοργάνωσης: