Στις 17/4 ορίστηκε ο αγώνας Sougliani Trail, άνοιξαν οι εγγραφές

 Runbeat Team   15:14 02-03-2022  

Στις 17/4 ορίστηκε ο αγώνας Sougliani Trail, άνοιξαν οι εγγραφές


Με τρεις αγώνες θα διεξαχθεί φέτος στις 17/04 ο Sougliani Trail καθώς θα περιλαμβάνει έναν αγώνα trail 25 χιλιομέτρων, έναν αγώνα μονοπατιών 13 χιλιομέτρων και έναν αγώνα για παιδιά 1 χιλιομέτρου. Η διοργάνωση που είχε ακυρωθεί το 2020 και το 2021 λόγω της πανδημίας του covid19 πραγματοποιείται στο Στρατονικό Όρος στην Χαλκιδική Θεσσαλονίκης και οι εγγραφές άνοιξαν στις 28 Φεβρουαρίου και θα παραμείνουν ανοικτές ως τις 10 Απριλίου 2022.

Για την εγγραφή στο Sougliani Trail οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν στο εξής link: http://fosstavrou.gr/.../ind.../el-gr/eggrafes/eggrafi-trail

 

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, «το κόστος συμμετοχής στον αγώνα είναι 15 (δέκα πέντε) ευρώ. Με την εγγραφή σας θα πρέπει να πληρώσετε το αντίτιμο του ποσού των 15 ευρώ μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας και μέσω masterpass, για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας, και μόλις ολοκληρωθεί και αυτή η διαδικασία, επίσημα θα φαίνεστε στον Πίνακα Συμμετεχόντων. Μετά και τις 10 Απριλίου κλείνει οριστικά η διαδικασία εγγραφής/πληρωμής για κάθε κατηγορία υποψηφίωνγια συμμετοχή.

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων Sougliani Trail: 250 αθλητές».  

Οι εγγραφές στον Sougliani Path θα γίνονται στο εξής link: http://fosstavrou.gr/.../inde.../el-gr/eggrafes/eggrafi-path.

Όπως αναφέρεται, «το κόστος συμμετοχής στον αγώνα είναι 12 ευρώ. Με την εγγραφή σας θα πρέπει να πληρώσετε το αντίτιμο του ποσού των 12 ευρώ μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας και μέσω masterpass, για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας, και μόλις ολοκληρωθεί και αυτή η διαδικασία, επίσημα θα φαίνεστε στον Πίνακα Συμμετεχόντων. Μετά και τις 10 Απριλίου κλείνει οριστικά η διαδικασία εγγραφής/πληρωμής για κάθε κατηγορία υποψηφίωνγια συμμετοχή.

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων Sougliani Path: 150 αθλητές»

Το link των εγγραφών στο Sougliani Kids είναι το εξής: http://fosstavrou.gr/.../inde.../el-gr/eggrafes/eggrafi-kids

Οι εγγραφές για τα παιδιά είναι δωρεάν. Στον παιδικό αγώνα δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παιδιά από 5 ως 12 ετών. (2010,2011,2012,2013,2014,2015,2016,2017)

Επίσης, δηλώσεις συμμετοχής των παιδιών γίνονται στην ιστοσελίδα www.fosstavrou.gr από την 1ηΜαρτίου ως τις 16 Απριλίου και την ημέρα του αγώνα στη γραμματεία από τις 10:45πμ. ως 11:25πμ. Υποχρεωτικά την ημέρα των εκδηλώσεων θα συμπληρώνετε υπεύθυνη δήλωση από τους κηδεμόνες για να λάβει μέρος το παιδί.

Από εκεί και πέρα, έτοιμο είναι το link και για την εγγραφή των εθελοντών, το οποίο έχει ως εξής: http://fosstavrou.gr/.../el-gr/eggrafes/eggrafi-ethelonton

Σύμφωνα με την προκήρυξη των διοργανωτών, «λόγω της κακής επιδημιολογικής κατάστασης Covid 19 και βάσει των κανονισμών της ΓΓΑ θα έχουν το δικαίωμα εγγραφής κατά 95% μόνο όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο ή έχουν νοσήσει με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ(μέχρι 17/4/2022, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα). Το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης θα πρέπει υποχρεωτικά την ημέρα του αγώνα να παραδοθεί εκτυπωμένο στην γραμματεία και όχι να παρουσιάζεται αποθηκευμένο σε κινητό τηλέφωνο. Εντός της διάρκειας εγγραφών δικαιούνται συμμετοχή σε ποσοστό 5% και οι μη εμβολιασμένοι ενήλικοι με PCR εντός 72 ωρών ή rapid test εντός 24 ωρών. Οι μη εμβολιασμένοι ανήλικοι μπορούν να συμετάσχουν στον αγώνα με self test εντός 24 ωρών. Οι ανεμβολίαστοι θα δηλώσουν το ενδιαφέρον τους τηλεφωνικά από 1 Μαρτίου για να πάρουν σειρά προτεραιότητας. Η εγγραφή των τελευταίων θα γίνει κατόπιν συνεννόησης με την διοργάνωση(τηλ. 6983 054323)».