Στην Ταϋλάνδη ξεκινά την προετοιμασία του ο Μανώλης Στεφανουδάκης

 Runbeat Team   10:29 27-11-2023  

Στην Ταϋλάνδη ξεκινά την προετοιμασία του ο Μανώλης Στεφανουδάκης


Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά ξεκινά την προετοιμασία του ο Παραολυμπιονίκης Μανώλης Στεφανουδάκης καθώς θέλει να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024.

Ο Μεσαρίτης πρωταθλητής επέλεξε φέτος την Ασία για ένα μέρος της προετοιμασίας του και αναχωρεί την ερχόμενη Παρασκευή για την Ταϋλάνδη προκειμένου να κάνει προπονήσεις και παράλληλα θα πάρει μέρος στη διοργάνωση IWAS World Games, η οποία θα διεξαχθεί στην πόλη Nakhon Ratchasima από 1 έως 9 Δεκεμβρίου.

 

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή του για την Ταϋλάνδη ο Μανώλης Στεφανουδάκης τόνισε: «Φέτος αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας πολύ νωρίς καθώς το 2024 είναι μια πιεστική κι απαιτητική χρονιά αφού θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ιαπωνία και τον Αύγουστο η Παραολυμπιάδα στο Παρίσι. Η έναρξη της αγωνιστικής μας προετοιμασίας είναι στους Παγκόσμιους Αγώνες IWAS στην Ταϋλάνδη και στοχεύουμε στα θετικά αποτελέσματα καθώς θα συμμετέχουν κορυφαίοι αθλητές του κόσμου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή που για άλλη μια φορά μας στηρίζει και είναι στον πλευρό μας.

Ευχαριστώ τον προπονητή μου, Ιπποκράτη Σκαντζάκη, ο οποίος βρίσκεται δίπλα μου σε καθημερινή βάση αλλά και σε κάθε αγωνιστική μου προετοιμασία.

Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ανθρώπους που μου δίνουν δύναμη να κάνω την προετοιμασία μου.

Ευχαριστώ από καρδιάς τον μέγα χορηγό μου τη ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ και τα μέλη των εταιρειών MINOAN LINES, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., MK HOTEL COLLECTION, JUNIOR ACADEMY-ΧΕΡΡΟΝΑΣΙΟΣ ΣΧΟΛΗ, SIKA HELLAS ABEE, ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.,  ΔΕΡΒΟΣ –ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. και PROACTIVE Α.Ε. που βρίσκονται στο πλευρό μου και με στηρίζουν στο δύσκολο και μεγάλο ταξίδι του πρωταθλητισμού. Φεύγοντας, λοιπόν, δίνω υπόσχεση ότι θα προσπαθήσω για άλλη μια φορά να φέρω το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα».