Στεφανίδη: «Κουρασμένη αλλά χαρούμενη να τελειώνω μια χρόνια χωρίς τραυματισμούς για πρώτη φορά από το 2018» (Pic)

 Runbeat Team   11:04 09-09-2022  

Στεφανίδη: «Κουρασμένη αλλά χαρούμενη να τελειώνω μια χρόνια χωρίς τραυματισμούς για πρώτη φορά από το 2018» (Pic)


Η Κατερίνα Στεφανίδη ολοκλήρωσε τη σεζόν της για το 2022 με την 6η θέση στον τελικό του Diamond League που έγινε στη Ζυρίχη και μέσω ανάρτησής της έκανε τον δικό της απολογισμό για όσα έζησε. Όπως τόνισε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, είναι χαρούμενη που ολοκληρώθηκε η σεζόν χωρίς τραυματισμούς, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τον σύζυγο και προπονητή της, Μιτς Κρίερ, ο οποίος είναι πάντα δίπλα της.

 

Όσα αναφέρει στην ανάρτησή της η Κατερίνα Στεφανίδη:

«Και κάπου εδώ τελειώνει η σεζόν του 2022. Ευχαριστημένη, κουρασμένη αλλά πραγματικά χαρούμενη να τελειώνω μια χρόνια χωρίς τραυματισμούς για πρώτη φορά από το 2018. Ήταν σημαντικό για εμάς να κάνουμε ένα βήμα πίσω προπονητικά φέτος και να αφήσουμε το σώμα μου να ηρεμήσει καθώς έχουν προηγηθεί πολλά συνεχόμενα δύσκολα χρόνια.

Πλέον ξεκούραση, φαγητό και ύπνος για λίγες εβδομάδες πριν ξεκινήσουμε ξανά την προετοιμασία μας. Ευχαριστώ τον άντρα μου Μίτσελ ο οποίος είναι πάντα δίπλα μου και κάνει τους στόχους μου και δικούς του αλλά μου θυμίζει καθημερινά ότι ο μεγαλύτερος του στόχος είναι να είμαι ευτυχισμένη εντός και εκτός αθλητισμού».