Σ. Γκαραγκάνης: «Να συνεχίσουμε τις σωστές κούρσες, τη δουλειά μας, και τα υπόλοιπα θα έρθουν»

 Πάνος Κατσαρός   17:16 10-05-2024  

Σ. Γκαραγκάνης: «Να συνεχίσουμε τις σωστές κούρσες, τη δουλειά μας, και τα υπόλοιπα θα έρθουν»


Ο Σωτήρης Γκαραγκάνης έδειξε με τις εμφανίσεις του στους διασυλλογικούς αγώνες ότι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και ότι είναι έτοιμος να κυνηγήσει τους στόχους του. Θυμίζουμε ότι ο σπρίντερ του Χρήστου Κατσίκα πέτυχε 10.19 (2,4) στα 100 μ. και 20.86 με κανονικές συνθήκες στα 200 μ. και πλέον ετοιμάζεται για τους βασικούς του αγώνες στη σεζόν.

 

Παράλληλα, ο Έλληνας δρομέας ξεχώρισε στα σπριντ των ανδρών και στο Αλεξανδρινό μίτινγκ, αφού έκανε το νταμπλ σε 100 μ. και 200 μ. με πολύ καλές επιδόσεις, ξεκινώντας με τα 100 μ. με 10.37 (2,4) και συνέχισε στα 200 μ. όπου με αντίθετο άνεμο τερμάτισε πρώτος σε 20.96 (-1,6).

Μιλώντας στο Runbeat, ο αθλητής αναφέρθηκε αρχικά στους διασυλλογικούς αγώνες και για το ατομικό του ρεκόρ στα 200 μέτρα: «Δεν έχω πολλά να σχολιάσω η αλήθεια είναι, ήταν μια σωστά εκτελεσμένη κούρσα τεχνικά. Με την ένταση που θέλαμε να έχει. Το ίδιο και στα 100 και στα 200». Ο Σωτήρης Γκαραγκάνης στοχεύει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης και ο επόμενος αγώνας του θα γίνει στα Δρόμεια, όπου θα αγωνιστούν κι άλλοι εξαιρετικοί αθλητές από την χώρα μας.

Σ. Γκαραγκάνης: «Να συνεχίσουμε τις σωστές κούρσες, τη δουλειά μας, και τα υπόλοιπα θα έρθουν» runbeat.gr

«Μελλοντικά αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε τις σωστές κούρσες, τη δουλειά μας, και τα υπόλοιπα θα έρθουν» τόνισε ο Γκαραγκάνης, που έχει ήδη τελειώσει τα ΤΕΦΑΑ Αθηνών και φέτος ξεκίνησε τις σπουδές του στη σχολή φυσιοθεραπείας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Παράλληλα, μετά τα Δρόμεια, ο αθλητής θα τρέξει 200 μ. στο μίτινγκ της Ιερουσαλήμ στις 19 Μαΐου.