Πρεμιέρα με 4,43 για την Πόλακ με ενοχλήσεις στο πόδι στο meeting της Νεβέρ

 Runbeat Team   7:56 30-01-2022  

Πρεμιέρα με 4,43 για την Πόλακ με ενοχλήσεις στο πόδι στο meeting της Νεβέρ


Η Ελένη Πόλακ πραγματοποίησε το Σάββατο (29/01) τον πρώτο της αγώνα στη σεζόν, λαμβάνοντας μέρος στο meeting επί κοντώ στην πόλη Νεβέρ της Γαλλίας.

Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη ξεκίνησε τη χρονιά με άλμα στα 4,43 μ., επίδοση που της έδωσε την όγδοη θέση. Η Πόλακ μπήκε στον αγώνα στα 4,23 μ., ύψος που ξεπέρασε με την τρίτη, στη συνέχεια άφησε το 4,33 μ. και πέρασε με την τρίτη το 4,43 μ., ενώ έπειτα δεν μπόρεσε να υπερβεί τα 4,52 μέτρα.

 

Η 25χρονη προέρχεται από τις ενοχλήσεις στη μέση που την κράτησαν πίσω στις προπονήσεις και της άφησαν μία ενόχληση στον δικέφαλο. «Στη διάρκεια του αγώνα είχε έντονη ενόχληση στο δικέφαλο, πόνος που οφείλεται στην μέση και δεν της επέτρεψε να κάνει τον αγώνα της όπως θα ήθελε», είπε ο Μανώλης Καραγιάννης στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ. Η Πόλακ έχει προγραμματίσει να κάνει τον επόμενο αγώνα της στις 3 Φεβρουαρίου στο μίτινγκ της Οστράβα, ωστόσο η συμμετοχή της στη διοργάνωση θα εξαρτηθεί από την κατάσταση της υγείας της.

Η Ιρίνα Ζουκ (Λευκορωσία) ήταν νικήτρια με 4,60 μ. κι έπειτα χαμένες προσπάθειες στα 4,70 μ., η Γιάρισλει Σίλβα (Κούβα) δεύτερη με 4,52 μ. και η Σου (Κίνα) τρίτη με 4,43 μέτρα.