Πομάσκι: «Ο Μίλτος δε χρειάζεται πολλές κουβέντες πριν τον αγώνα»

 Runbeat Team   19:04 06-06-2024  

Πομάσκι: «Ο Μίλτος δε χρειάζεται πολλές κουβέντες πριν τον αγώνα»


Ο προπονητής του Μίλτου Τεντόγλου Γιώργος Πομάσκι αναφέρθηκε στον αθλητή του, μία ημέρα πριν εκείνος μπει στην «μάχη» του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου στη Ρώμη.

 

“Ο Μίλτος δε χρειάζεται πολλές κουβέντες πριν τον αγώνα. Συζητάμε τεχνικά ζητήματα, του λέω τι θέλω να κάνει. Μέχρι εκεί όμως”, είπε ο Πομασκι, που αναφέρθηκε και στο… πλάνο του τελικού. “Να μπει μέσα και να κάνει το πρώτο άλμα με την πρώτη. Να το τελειώσει εκεί. Πάντα είναι αποτελεσματικός και στα τελευταία άλματα, ωστόσο αυτό που θέλουμε είναι να το κάνει από την αρχή. Ο Μίλτος είναι αποτελεσματικός αθλητής, δε χρειάζεται πολλές κουβέντες”.

Το μήκος θα διεξαχθεί σε υπερυψωμένη εξέδρα που στήθηκε στην απέναντι ευθεία του τερματισμού και δίνει την αίσθηση, πως το αγώνισμα διεξάγεται έξω από τον αγωνιστικό χώρο. “Ο Μίλτος λέει πως δεν του αρέσει να αγωνίζεται σε εξέδρες, ωστόσο τα αποτελέσματα του σε τέτοιους αγωνιστικούς χώρους, δείχνουν άλλα”, είπε γελώντας ο προπονητής του κάνοντας ένα σχόλιο για την αγωνιστικό χώρο των οριζόντιων αλμάτων.