Πόλακ: «Ελπίζω ότι στον επόμενο αγώνα θα μου βγει η επίδοση»

 Runbeat Team   21:26 29-01-2024  

Πόλακ: «Ελπίζω ότι στον επόμενο αγώνα θα μου βγει η επίδοση»


Αν και η ημερίδα που διοργανώθηκε στον Άγιο Κοσμά την Κυριακή (28/1) ήταν προπονητικού χαρακτήρα, η πρωταθλήτρια του ΑΟ Μεγάρων, Ελένη Πόλακ έδειξε να βρίσκει αγωνιστικό ρυθμό ξεπερνώντας με ευκολία τα 4.41, στον τρίτο και καλύτερο – για την ώρα – φετινό αγώνα της.

«Από τη στιγμή που δεν ξεκίνησε καλά η χρονιά για μένα, είπα να προχωρήσω βήμα-βήμα. Ζορίστηκα λίγο μέσα μου να βρω κίνητρο για να βγάλω επίδοση στον Άγιο Κοσμά, γιατί ήξερα ότι όποια επίδοση κι αν σημείωνα, δεν θα μετρούσε επίσημα.

Ο επόμενος αγώνας μου θα είναι η ημερίδα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπου περιμένω να πηδήξω ακόμα καλύτερα. Ελπίζω ότι κράτησα δυνάμεις για τον αγώνα στο ΣΕΦ…» δήλωσε η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη.

 

Στην ημερίδα του Αγίου Κοσμά, η Ελένη Πόλακ δοκίμασε τις δυνάμεις της και στο 4.51, ένα ύψος που, αν καταφέρει να πετύχει σε επίσημο αγώνα, θα της εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης

«Όταν μπήκα στο 4.51 είπα “πάμε το ‘χω. Ξέρω ότι είναι ένα ύψος που μπορώ να ξεπεράσω. Ελπίζω ότι στον επόμενο αγώνα θα μου βγει η επίδοση» συμπλήρωσε η Πόλακ, που ξεκίνησε τη χρονιά με τρεις άκυρες προσπάθειες στο 4.20 στη Θεσσαλονίκη στις 13 Ιανουαρίου και συνέχισε με 4.30 οχτώ μέρες αργότερα στο Λουξεμβούργο, ενώ στον Άγιο Κοσμά πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τόσο το 4.31 όσο και το 4.41.