Πέμπτη θέση, σε μία κούρσα προσαρμογής, για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στην Καμπέρα

 Runbeat Team   7:58 27-01-2024  

Πέμπτη θέση, σε μία κούρσα προσαρμογής, για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στην Καμπέρα


Με μία κούρσα προσαρμογής άνοιξε η αγωνιστική σεζόν για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η οποία αγωνίστηκε τα ξημερώματα στο μίτινγκ της Καμπέρα στην Αυστραλία.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε πέμπτη στον αγώνα των 10.000μ. βάδην σε χρόνο 44:39.83.

Ήταν ουσιαστικά μία κούρσα προπόνησης καθώς δεν είναι ακόμα έτοιμη για να ανεβάσει ρυθμό και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της στο εθνικό πρωτάθλημα Αυστραλίας όπου θα αγωνιστεί στα 20χλμ βάδην. Νικήτρια στον αγώνα ήταν η δεύτερη στο παγκόσμιο της Βουδαπέστης, Τζέμιμα Μονταγκ (Αυστραλία) με 43.14.48 και ακολούθησαν οι Αρένας (Κολομβία) με 43.27.48 και Μπερέτα (Γαλλία) και 43.35.52.

 

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ντρισμπιώτη βρίσκεται από τον Δεκέμβριο του 2023 στην Αυστραλία όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της υπό τις οδηγίες του προπονητή της, Μπρεντ Βάλανς.

Μιλώντας στο επίσημο σάιτ του ΣΕΓΑΣ μετά την κούρσα της, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη τόνισε: «Έχω μια μέρα που κατέβηκα από το βουνό και σήμερα ένιωθα σφιχτή και δεν είχα τη φρεσκάδα που θα ήθελα. Έμεινα από νωρίς χωρίς γκρούπ κι έτσι στη συνέχεια δεν είχα αθλήτριες δίπλα μου να με τραβάνε. Δεν μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένη από τον σημερινό μου αγώνα, ωστόσο η προετοιμασία μου μέχρι τώρα πηγαίνει καλά», είπε η αθλήτρια για τη σημερινή της εμφάνιση. Η «χάλκινη» στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης στα 35χλμ. βάδην θα διεκδικήσει το καλοκαίρι καλές παρουσίες τόσο στο Ευρωπαϊκό της Ρώμης όσο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.