Παρέμεινε στην κορυφή σε ακοντισμό και σφαιροβολία ο Μανώλης Στεφανουδάκης

 Runbeat Team   9:48 12-07-2022  

Παρέμεινε στην κορυφή σε ακοντισμό και σφαιροβολία ο Μανώλης Στεφανουδάκης


ια μία ακόμη χρονιά ο Μανώλης Στεφανουδάκης πιστοποίησε την κυριαρχία του σε ακοντισμό και σφαιροβολία καθώς και φέτος αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας και στα δύο αγωνίσματα.

Παρότι κλήθηκε να αγωνιστεί υπό δύσκολες συνθήκες λόγω της κακοκαιρίας που επικρατούσε το περασμένο σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη, όπου φιλοξενήθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΑμεΑ, κατάφερε να έχει υψηλού επιπέδου βολές που του χάρισαν δύο χρυσά μετάλλια.

 

Το απόγευμα του Σαββάτου αγωνίστηκε στον ακοντισμό και με βολή στα 29.06μ. κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και την Κυριακή το απόγευμα συμμετείχε στο αγώνισμα της σφαιροβολίας όπου με βολή στα 7.98μ. κατέκτησε την πρώτη θέση στη κατηγορία F54.

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του στο Καυτανζόγλειο Στάδιο και έτοιμος να συνεχίσει την προετοιμασία του ενόψει της επόμενης χρονιάς που θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική.

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τις βολές που είχαμε τη δεδομένη χρονική στιγμή, κάτω από απρόσμενες καιρικές συνθήκες για την εποχή. Παρά τη βροχή και τον αέρα οι βολές μας ήταν ανοδικές στα μέτρα τους. Η προετοιμασία συνεχίζεται καθώς ακολουθεί μια πολύ σημαντική χρονιά κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί το Πανευρωπαϊκό αλλά και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, Ιπποκράτη Σκαντζάκη, ο οποίος βρίσκεται δίπλα μου σε καθημερινή βάση αλλά και σε κάθε αγωνιστική μου προετοιμασία ώστε να μπορέσουμε να διατηρήσουμε υψηλά το αγωνιστικό επίπεδο και να φέρνουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την οικογένεια μου, τους φίλους μου αλλά και όλο τον κόσμο που είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει σε κάθε προσπάθεια μου».

Να υπενθυμίσουμε ότι τον Κρητικό ακοντιστή, Μανώλη Στεφανουδάκη, στηρίζουν οι εξής εταιρίες: SIKA HELLAS ABEE, SENTIDO UNIQUE BLUE RESORT, MINOAN LINES, ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., ΔΕΡΒΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., PROACTIVE Α.Ε. και JUNIOR ACADEMY-ΧΕΡΡΟΝΑΣΙΟΣ ΣΧΟΛΗ “Ανδρέας Γιαννόπουλος”.

Παρέμεινε στην κορυφή σε ακοντισμό και σφαιροβολία ο Μανώλης Στεφανουδάκης runbeat.gr

Παρέμεινε στην κορυφή σε ακοντισμό και σφαιροβολία ο Μανώλης Στεφανουδάκης runbeat.gr