Παραδόθηκαν τα πρώτα στρώματα επί κοντώ που χορήγησε η ΕΟΕ στον ΣΕΓΑΣ

 Runbeat Team   15:21 20-02-2024  

Παραδόθηκαν τα πρώτα στρώματα επί κοντώ που χορήγησε η ΕΟΕ στον ΣΕΓΑΣ


Μεταμορφώνεται σιγά-σιγά ο χώρος στίβου του ΟΑΚΑ καθώς μετά τις παρεμβάσεις που έγιναν στον εσωτερικό στίβο ήρθαν και τα πρώτα στρώματα του επί κοντώ.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση του ΣΕΓΑΣ, «Ένα-ένα τα κομμάτια μπαίνουν – κυριολεκτικά – στη θέση τους. Η πρώτη παραλαβή τμημάτων των στρωμάτων επί κοντώ και ύψους που είχε ανακοινωθεί στα μέσα Νοεμβρίου του 2023 ότι θα χορηγηθούν από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, έγινε τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου στο στάδιο Κ2 του OAKA.

 

Την ώρα της παραλαβής ήταν εκεί με ένα χαμόγελο ικανοποίησης ζωγραφισμένο στα χείλη τους ο συντονιστής του τομέα των αλμάτων του ΣΕΓΑΣ, Γιώργος Πομάσκι και ο αντίστοιχος των ρίψεων, Χρήστος Παπαδόπουλος.

Τα τεμάχια στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο κλειστό προπονητήριο, όπου θα γίνει η τελική συναρμολόγηση τις προσεχείς ημέρες.

Η αγορά των στρωμάτων έγινε μετά την ιστορική απόφαση της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής να ενισχύσει τον ΣΕΓΑΣ με αθλητικό εξοπλισμό.

\Παραδόθηκαν τα πρώτα στρώματα επί κοντώ που χορήγησε η ΕΟΕ στον ΣΕΓΑΣ runbeat.gr

Το αίτημα αντικατάστασης του φθαρμένου εξοπλισμού υπέβαλε ο ΣΕΓΑΣ και εν συνεχεία η πρόταση του προέδρου της ΕΟΕ, Σπύρου Καπράλου για αγορά αθλητικού εξοπλισμού έγινε αποδεκτή από την Ολομέλεια.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα και τα μέλη του συμβουλίου ευχαριστούν την ΕΟΕ για την υλοποίηση του αιτήματος».