Παπαμιχαήλ: «Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό»

 Runbeat Team   21:00 28-07-2021  

Παπαμιχαήλ: «Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό»


Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ γνωστοποίησε ότι είναι εντελώς καλά και έτοιμος να κυνηγήσει τη διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Έλληνας αθλητής θα λάβει μέρος στα 50 χιλιόμετρα βάδην των Ολυμπιακών Αγώνων που θα γίνει στις 6 Αυγούστου.

Σε σημερινή του ανάρτηση, ο Παπαμιχαήλ ανέφερε πως «Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Ευχαριστώ όλους εσάς που πιστεύετε σε μένα αλλά και εσάς που δεν πιστεύετε, γιατί μου δίνετε λόγο να γίνομαι καλύτερος... το όνειρο είναι εδώ και ζωντανό... και είμαι έτοιμος να ζήσω την κάθε στιγμή».

 

Να θυμίσουμε ότι ο Έλληνας βαδιστής βρισκόταν σε καραντίνα τις τελευταίες ημέρες στο Τόκιο, καθώς προπονητής του Ναπολέων Κεφαλόπουλος και η φυσικοθεραπεύτρια Ελισάβετ Αναστασάκη είχαν βρεθεί κοντά σε ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού, κατά τη διάρκεια της πτήσης από την Αθήνα προς το Τόκιο.

Έτσι λοιπόν, με θετική ενέργεια και ανυπομονησία για τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του επί Ιαπωνικού εδάφους, πριν λάβει μέρος στο βάδην.

Δείτε την ανάρτησή του: