Πανηγυρικά στα ημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά πόλο η Ελλάδα

 Runbeat Team   10:40 04-08-2021  

Πανηγυρικά στα ημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά πόλο η Ελλάδα


Η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης συνέτριψε με το Μαυροβούνιο με 10-4 και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στα ημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά, όπου πλέον θα διεκδικήσει την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δυσκολεύτηκε ουσιαστικά μόνο στο 1ο οκτάλεπτο, το οποίο ήταν πολύ κλειστό με τις άμυνες να έχουν τον πρώτο λόγο. Η λήξη του βρήκε την Ελλάδα να προηγείται με 1-0.

Στο ξεκίνημα της 2ης περιόδου το Μαυροβούνιο ισοφάρισε σε 1-1, όμως από εκεί και μετά η Εθνική μας ήταν καταιγιστική. Με άμυνα από γρανίτη έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη με 3-1 και έκτοτε δεν είχε ουσιαστικά αντίπαλο. Το τρίτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με το σκορ 6-2 και αυτή η διαφορά πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις στη συνέχεια.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης καταφέρνει να προκριθεί στα ημιτελικά σε Ολυμπιάδα. Η πρώτη ήταν στην Αθήνα το 2004 και όπως εξομολογήθηκαν οι διεθνείς μας επόμενος στόχος είναι ένα μετάλλιο.

Οκτάλεπτα: 1-0, 2-1, 3-1, 4-2.

ΕΛΛΑΔΑ (Θ. Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 5, Σκουμπάκης, Καπότσης 1, Φουντούλης 1, Παπαναστασίου 1, Δερβίσης, Αργυρόπουλος - Κανακάκης 1, Μουρίκης, Κολόμβος, Γκιουβέτσης 1, Βλαχόπουλος.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ (Γκοϊκοβιτς): Κάντιτς, Μπργκούλιαν 1, Πέρκοβιτς, Πέτκοβιτς, Τσούσκοβιτς 1, Πόπαντιτς, Βίντοβιτς, Ουκρόπινα, Ίβοβιτς 2, Σπάιτς, Μάτκοβιτς, Μπανίσεβιτς.