Π. Εμμανουηλίδου: «Είμαι ενθουσιασμένη από την φετινή χρονιά»

 Πάνος Κατσαρός   11:58 06-07-2023  

Π. Εμμανουηλίδου: «Είμαι ενθουσιασμένη από την φετινή χρονιά»


Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου βελτιώνεται συνεχώς και αποδεικνύει γιατί θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον Ελληνικό στίβο. Η νεαρή σπρίντερ που προέρχεται από τις εξαιρετικές κούρσες της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων συνεισφέροντας στην παραμονή της Ελλάδας στην Α’ κατηγορία, θα μείνει εκτός Πανελληνίου πρωταθλήματος καθώς στόχος της είναι να ξεκουραστεί και να εμφανιστεί έτοιμη για το Ευρωπαϊκό Κ23 που θα γίνει στην Φινλανδία.

 

Μιλώντας στο Runbeat, η αθλήτρια της Κατερίνας Αλεξοπούλου έδειξε τον ενθουσιασμό της για την μέχρι τώρα παρουσία της στον κλειστό και στον ανοικτό στίβο, ενώ αναφέρθηκε και στον στόχο της στο Ευρωπαϊκό Κ23, που όπως τόνισε είναι ο αγώνας στόχος της χρονιάς και θέλει να ανέβει στο βάθρο.

Όσα είπε στο Runbeat η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου:

Για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων: «Είμαι ενθουσιασμένη από την φετινή χρονιά τόσο στον κλειστό όσο και στον ανοιχτό στίβο. Μέχρι τώρα όλα πήγαν όπως τα είχαμε προγραμματίσει και έχουν βγει επιδόσεις που μας ικανοποιούν απόλυτα. Η συμμετοχή μου στο Ευρωπαϊκό στην Πολωνία με την Εθνική ήταν μια απίστευτη εμπειρία και δοκίμασα τις δυνάμεις μου απέναντι στις κορυφαίες Ευρωπαίες σπρίντερ στην κατηγορία Γυναικών. Με λίγα λόγια είδα που βρίσκομαι και αυτό μας δίνει δύναμη για την συνέχεια της σεζόν».

Για το Ευρωπαϊκό Κ23: «Το Ευρωπαϊκό Κ23 είναι για μας ο αγώνας στόχος της χρονιάς. Από την αρχή ξεκαθαρίσαμε ότι επιδίωξη μας είναι το βάθρο. Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας κανονικά και πιστεύω ότι θα είμαι πανέτοιμη για το μεγάλο ραντεβού στην Φινλανδία».

 

Για την απουσία της από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα: «Θα μείνω εκτός πανελλήνιου διότι έχω τρέξει πολλούς αγώνες κι πέφτει πολύ κοντά με το ευρωπαϊκό και θέλω να βγω ξεκούραστη!»