Ο γιος του εκφωνητή κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο και εκείνος… τρελάθηκε! (Vid)

 Runbeat Team   14:29 20-07-2022  

Ο γιος του εκφωνητή κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο και εκείνος… τρελάθηκε! (Vid)


Ένα εντυπωσιακό σκηνικό διαδραματίστηκε στην κούρσα της χρονιάς στα 1.500 μέτρα, με τον Βρετανό Jake Wightman να κατακτά τον παγκόσμιο τίτλο στο Όρεγκον επικρατώντας των Jacob Ingebrigtsen και Mohamed Katir με χρόνο 3:29.23. Την ώρα που ο Wightman τερμάτιζε πρώτος, ο πατέρας του, Geoff βρισκόταν στα δημοσιογραφικά θεωρεία του Hayward Field και περιέγραφε τον αγώνα έχοντας τον ρόλο του εκφωνητή.

 

«Ο Jake Wightman μόλις έτρεξε τον αγώνα της ζωής του» είπε με απόλυτα επαγγελματικό τρόπο και μεγάλη συγκίνηση ο Geoff Wightman που είδε υπερήφανος τον γιο του να περνάει πρώτος την γραμμή του τερματισμού, σηκώνοντας τα χέρια του για να πανηγυρίσει παράλληλα με τη μετάδοση.

Ο Geoff είναι ο επίσημος εκφωνητής για την διοργάνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και είχε την χαρά να περιγράψει την σημαντικότερη στιγμή της καριέρας του γιου του στο στάδιο. «Κυρίες και κύριοι, Παγκόσμιος πρωταθλητής στα 1.500 μέτρα είναι ο Jake Wightman, ο γιος μου που τον έχω προπονήσει» είπε στο τέλος της μετάδοσης.

Ο γιος του εκφωνητή κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο και εκείνος… τρελάθηκε! (Vid)   runbeat.gr

Δείτε παρακάτω το συγκινητικό βίντεο της περιγραφής του αγώνα, λίγα λεπτά πριν την απονομή του χρυσού μεταλλίου όπου πατέρας και γιος έγιναν «ένα».