Ντεμπούτο στην Καρλσρούη για τον Εμμανουήλ Καραλή στον κλειστό στίβο

 Runbeat Team   13:10 14-01-2022  

Ντεμπούτο στην Καρλσρούη για τον Εμμανουήλ Καραλή στον κλειστό στίβο


Σε δυο εβδομάδες και συγκεκριμένα στις 28 Ιανουαρίου θα κάνει ντεμπούτο στον κλειστό στίβο ο Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία του φέτος.

Ο νεαρός επικοντιστής μετά την αναβολή του μίτινγκ στο Παρίσι αναπροσάρμοσε τα σχέδιά του κι έτσι θα αγωνιστεί στο Indoor Tour της Καρλσρούης.

 

Ο αθλητής του Παναγιώτη Συμεωνίδη στην συνέχεια θα συμμετάσχει στη διοργάνωση του Βερολίνου (4/2) και λίγες αργότερα θα είναι στην Ουψάλα (9/2) για τον αγώνα του Μόντο Ντουπλάντις. Ο Καραλής έπειτα θα κάνει δύο διαδοχικούς αγώνες σε Λιεβέν (17/2) και Κλερμόν Φεράν (19/2) για να επιστρέψει στη συνέχεια στην Ελλάδα και να αγωνιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (26-27/2). Στόχος του Καραλή είναι να βελτιώσει το ατομικό του ρεκόρ (5.80μ.) και να διεκδικήσει τη διάκριση στο Παγκόσμιο κλειστού του Βελιγραδίου.

Εξάλλου στο εθνικό πρωτάθλημα της Βουλγαρίας στη Σόφια θα αγωνιστούν στις 21-22 Ιανουαρίου η Ανδριάννα Φέρρα στα 400 μ. και η Μαρία Γάτου στα 60 μέτρα.

Το ίδιο σαββατοκύριακο θα γίνει το ντεμπούτο του Παναγιώτη Τριβυζά στα 60 μ., που όπως ήδη έχει ανακοινώσει στα social media θα δώσει το παρών στο μίτινγκ της Λιόν το Σάββατο 22 Ιανουαρίου, ενώ στις 29 του ίδιου μήνα θα αγωνιστεί στη Βουδαπέστη.