Νέο ρεκόρ εγγραφών και πολλές εκπλήξεις υπόσχεται ο «Νυχτερινός»!

 Runbeat Team   20:41 12-09-2023  

Νέο ρεκόρ εγγραφών και πολλές εκπλήξεις υπόσχεται ο «Νυχτερινός»!


Με έντονο αγωνιστικό ενδιαφέρον και μοναδικές εκπλήξεις αναμένεται ο φετινός 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ το Σάββατο 21 Οκτωβρίου! Στην κορυφαία νυχτερινή δρομική γιορτή της χώρας 20.000 άνθρωποι, πρωταθλητές και δρομείς υγείας κάθε ηλικίας και αγωνιστικού επιπέδου θα ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία συμμετέχοντας στο πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα της διοργάνωσης και επιπλέον θα απολαύσουν το φετινό ξεχωριστό πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων της.

 

Ο Διεθνής Ημιμαραθώνιος δρόμος (ώρα 19:30) καθώς επίσης και οι Δρόμοι Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. (ώρα 18:00)5.000μ. (ώρα 21:30) και του Ενός Μιλίου κοινωνικής προσφοράς (ώρα 18:05), σε απολύτως επίπεδες, παραθαλάσσιες διαδρομές που διασχίζουν το όμορφο κέντρο της Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη των χιλιάδων θεατών υπόσχονται μια μοναδική αγωνιστική δρομική εμπειρία. Ο Νυχτερινός Σκακιστικός Μαραθώνιος, η Μουσική Συναυλία – έκπληξη, το Street HalfMarathon Night Party αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος καθώς και οι εκδηλώσεις των Χορηγών στο Χορηγικό Χωριό ολοκληρώνουν την αξέχαστη εμπειρία των συμμετεχόντων και καθιερώνουν τον “Νυχτερινό” της Θεσσαλονίκης στα κορυφαία αθλητικά, κοινωνικά και πολιτιστικά γεγονότα της χώρας, η αυλαία του οποίου ανοίγει την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου με την Επίσημη Συνέντευξη Τύπου που θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης.

 Όσοι έχουν απολαύσει τον «Νυχτερινό» τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και εκείνοι που φέτος θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά, μπορούν να αρχίσουν «προθέρμανση» και να αντλήσουν έμπνευση, από το τηλεοπτικό σποτ που ετοίμασαν οι διοργανωτές και το οποίο μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο στο YouTube:

Οι εγγραφές βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και η κορύφωση τους φαίνεται ότι θα οδηγήσει σε νέο ρεκόρ αφού ήδη τα ενισχυμένα και πλήρη πακέτα εγγραφών έχουν εξαντληθεί. Το βασικό πακέτο εγγραφής, παρέχει στους συμμετέχοντες σε όλους τους δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος αναμνηστικό μπλουζάκι, αριθμό συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, πιστοποιητικό συμμετοχής (μέσω επίσημης ιστοσελίδας) και παροχή ιατρικών και φυσικοθεραπευτικών υπηρεσιών. Για την αγωνιστική υποστήριξη των ημιμαραθωνοδρόμων παρέχεται νερό, ισοτονικό ποτό, χυμός, ενεργειακή γέλη (gel), μπύρα χωρίς αλκοόλ, αλμυρό γεύμα (snack), μπάρα δημητριακών και μπανάνα, ενώ για τους δρομείς των μικρότερων αποστάσεων νερό, χυμός, μπάρα δημητριακών, μπανάνα και μπύρα χωρίς αλκοόλ.

Οι εγγραφές μπορούν να υποβληθούν με τους εξής τρόπους:

α. Με online δήλωση συμμετοχής στον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης, www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr.

β. Με αποστολή της έντυπης φόρμας εγγραφής με e-mail στο [email protected] ή με fax στο 2310 200361 (ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ).

γ. Αυτοπροσώπως στα Κεντρικά Γραφεία του Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο (τηλ.: 2310 200360).

δ. Για εγγραφή μέσω Ιδρύματος-Φορέα του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης της διοργάνωσης: Ο δρομέας υποβάλλει απευθείας την δήλωσή του στο Ίδρυμα-Φορέα που επιλέγει, εντασσόμενος στην ομάδα του (Running Team).

 

Ο Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης αποτελεί τακτικό μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μαραθωνίων AIMS και οι διαδρομές των δρόμων του αγωνιστικού προγράμματος φέρουν την επίσημη πιστοποίηση World Athletics. Διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με τη θεσμική συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης και τη θεσμική υποστήριξη της ομοσπονδίας ΣΕΓΑΣ και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, καθώς και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, την αιγίδα της οποίας φέρει. Τελεί επίσης υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), του Υφυπουργείου Αθλητισμού – Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Υπουργείου Τουρισμού – Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Παράλληλα τελείται με την ευγενική υποστήριξη του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, καθώς και από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων, όπως φαίνεται στον επίσημο δικτυακό τόπο www.thesshalfmarathon.org.

 Αναλυτικές πληροφορίες για τη διοργάνωση και εγγραφές στον επίσημο δικτυακό τόπο, www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr.

Τρέχουμε… Δεν κοιμόμαστε!