Μοναδικό σόου αύριο με Τεντόγλου και κορυφαίους άλτες στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

 Runbeat Team   14:01 03-06-2023  

Μοναδικό σόου αύριο με Τεντόγλου και κορυφαίους άλτες στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά


Με τη συμμετοχή του Μίλτου Τεντόγλου, αλλά και άλλων κορυφαίων αθλητών του μήκους θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή 4 Ιουνίου το Piraeus Street Long Jump. Η διοργάνωση έχει ενταχθεί στη σειρά World Athletics Continental Tour στην κατηγορία Silver και θα φιλοξενήσει τόσο το μήκος ανδρών όσο και γυναικών στο εμβληματικό Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Στον πρώτο του αγώνα στην Ελλάδα για τη θερινή περίοδο, ο Μίλτος Τεντόγλου θα επιδιώξει μία καλή παρουσία πράγμα στο οποίο θα βοηθήσει και ο ανταγωνισμός καθώς «παρών» θα είναι ο μόνιμος αντίπαλός του τα τελευταία χρόνια, ο ασημένιος παγκόσμιος πρωταθλητής και νικητής του 1ου φετινού Diamond League, ο Σουηδός Thobias Montler.

 

Επίσης θα αγωνιστούν ο Σέρβος Strahinja Jovancevic (χάλκινος πρωταθλητής Ευρώπης), ο Κροάτης Marko Ceko (ατομικό ρεκόρ: 8,04μ.), ο Ουζμπέκος Anvar Anvarov (ατομικό ρεκόρ: 8,01μ.), ο Βούλγαρος Bozhidar Saraboyukov (ατομικό ρεκόρ: 7,97μ.), ο Γερμανός Max Kottmann (ατομικό ρεκόρ: 7,79), αλλά και οι Νίκος Σταματονικολός (ατομικό ρεκόρ: 7,62μ.), ο Erik Johansson (ατομικό ρεκόρ: 7,52μ) και Κωνσταντίνος Βέλτσης (Παραολυμπιονίκης, ατομικό ρεκόρ: 6.82μ.).

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και το μήκος των γυναικών, όπου παρούσες θα είναι η Σουηδή Khaddi Sagnia (Νο. 5 στην παγκόσμια κατάταξη), η Ρουμάνα Alina Rotaru-Kottmann (ατομικό ρεκόρ: 6.91μ.), η Σέρβα Milica Gardasevic (πρωταθλήτρια Ευρώπης U20), η Κύπρια Filippa Kviten (2 φορές πρωταθλήτρια Κύπρου), η Σπυριδούλα Καρύδη (πρωταθλήτρια Ευρώπης U20), η Βουλγάρα Plamena Mitkova (παγκόσμια πρωταθλήτρια U18), η Σουηδή Tilde Johansson (πρωταθλήτρια Ευρώπης U18 & U20), η Σέρβα Angelina Topic (χάλκινο μετάλλιο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο ύψος ) και η Αναστασία Σαρλάνη (ατομικό ρεκόρ: 6,30μ.).

Το πρόγραμμα

Την Κυριακή 4 Ιουνίου, στις 17:00 θα γίνει ο αγώνας των γυναικών και στις 18:30 θα ξεκινήσει ο αγώνας των ανδρών. Η διοργάνωση θα έχει ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη στις 18:30 από το κανάλι MEGA.

Δείτε ΕΔΩ το teaser video της διοργάνωσης