Μετατέθηκε για τις 26 Αυγούστου το Nevrokopi Trail 2023

 Runbeat Team   12:52 27-07-2023  

Μετατέθηκε για τις 26 Αυγούστου το Nevrokopi Trail 2023


Την απόφαση να μεταθέσουν την ημερομηνία διεξαγωγής του, προγραμματισμένου για το προσεχές Σάββατο 29/7, Nevrokopi Trail πήραν οι διοργανωτές.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε λόγω των περιοριστικών μέτρων που επιβλήθηκαν από το κράτος για την προστασία του περιβάλλοντος. Ο αγώνας μετατέθηκε για το Σάββατο 26 Αυγούστου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

 

«Λόγω των περιοριστικών μέτρων, τα οποία επιβάλλονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες και των καταστατικών προτεραιοτήτων του Π.Ο.Σ. για την προστασία του περιβάλλοντος μας, οι αθλητικές δραστηριότητες του Νevrokopi Trail-23 μετατίθενται για το Σάββατο 26 Αυγούστου 2023.

Σε όσους και όσες κατέβαλαν το κόστος συμμετοχής και δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν στον αγώνα στις 26 Αυγούστου 2023, θα επιστραφεί το αντίτιμο.

Ο Σύλλογος μετά από επικοινωνία με τον προϊστάμενο του πυροσβεστικού κλιμακίου του Κάτω Νευροκοπίου, προτίθεται τις δύσκολες αυτές ημέρες που δοκιμάζεται η πατρίδα μας να θέσει τα μέλη και τους φίλους του στην πρόληψη των πυρκαγιών, με την ανάληψη θέσεων πυροφυλακής στον Προφήτη Ηλία.

Όσοι θέλουν να συμβάλλουν στην προσπάθειά μας να απευθυνθούν στον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κάτω Νευροκοπίου, κ. Ησαΐα Χατζηκωνσταντίνου, τηλ : 6976221292».