Μετά το Πανελλήνιο ανωμάλου, ο Μ. Αναγνώστου εστιάζει την προσοχή του στις διοργανώσεις του κλειστού

 Runbeat Team   17:36 20-11-2023  

Μετά το Πανελλήνιο ανωμάλου, ο Μ. Αναγνώστου εστιάζει την προσοχή του στις διοργανώσεις του κλειστού


Ο Μάριος Αναγνώστου την Κυριακή (19/11) με τη νίκη του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στα Τρίκαλα κατάφερε να κατακτήσει τον πέμπτο του εγχώριο τίτλο μέσα στο 2023.

Ο 24χρονος πρωταθλητής των μεγάλων αποστάσεων έκλεισε έναν κύκλο που είχε ξεκινήσει τον περασμένο Φεβρουάριο με τη νίκη του σε 1.500 μ. και 3.000 μ. στον κλειστό στίβο και τον συνέχισε με τις πανελλήνιες νίκες του σε 5.000 μ. και 10.000 μ. στον ανοιχτό στίβο.

 

“Θέλαμε τη νίκη και σε αυτό το Πρωτάθλημα. Είχαμε πει με τον προπονητή μου να πάω την κούρσα πιο χαλαρά και να μείνω με τους αθλητές που αγωνίζονταν στην κατηγορία των Νέων, αλλά τελικά πήρα πρωτοβουλία και μετά το 5ο χιλιόμετρο έφυγα μπροστά. Τελικά όλα πήγαν καλά και κατάφερα να πάρω την 4η νίκη και 2η συνεχόμενη σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου”, τόνισε ο αθλητής του Σάββα Κουμπούρα και συνέχισε: “Η αλήθεια είναι ότι αυτή η διοργάνωση βρίσκεται μέσα στην προετοιμασία μας. Έχω ξεκινήσει προπόνηση εδώ και δύο μήνες. Ο αγώνας αυτός έγινε στο πλαίσιο της προπόνησης μας”. 

Μετά το Πανελλήνιο ανωμάλου, ο Μ. Αναγνώστου εστιάζει την προσοχή του στις διοργανώσεις του κλειστού  runbeat.gr

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου αποτελεί την τελευταία εγχώρια διοργάνωση για το 2023 και πλέον ο αθλητής της Αναγέννησης Λαμίας έχει οριοθετήσει τους στόχους του για το 2024. 

“Τώρα κοιτάζουμε τις διοργανώσεις του κλειστού στίβου, όπου θα αγωνιστώ πάλι σε 1.500 μ. και 3.000 μ. και στην συνέχεια θα δούμε τα πλάνα μας για τον ανοιχτό στίβο. Το καλό είναι ότι είμαι υγιής και βγαίνει η προετοιμασία. Πέρυσι η χρονιά έκλεισε με μια πικρία που δεν είχα καταφέρει να βελτιώσω το ατομικό μου ρεκόρ. Έθεσα ως στόχο να πάρω τη νίκη στα πανελλήνια πρωταθλήματα και μου δίνει χαρά να συνεχίσω πιο σκληρά την προετοιμασία μου για τις επόμενες διοργανώσεις”, κατέληξε ο Μάριος Αναγνώστου.