Κωνσταντίνος Γκελαούζος: Αναδείχθηκε έκτος καλύτερος άνδρας αθλητής της χρονιάς στην Ελλάδα!

 Runbeat Team   10:52 18-12-2021  

Κωνσταντίνος Γκελαούζος: Αναδείχθηκε έκτος καλύτερος άνδρας αθλητής της χρονιάς στην Ελλάδα!


Την έκτη θέση στην ψηφοφορία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου σχετικά με τους κορυφαίους Έλληνες άνδρες αθλητές για το 2021 έλαβε ο Κωνσταντίνος Γκελαούζος. Ο δρομέας του Παναθηναϊκού διένυσε ακόμα μία εξαιρετική χρονιά, με σημαντικότερη στιγμή τη νίκη του στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και το νέο ρεκόρ διαδρομής από Έλληνα δρομέα, βελτιώνοντας την επίδοση του Νίκου Πολιά (2:17.56) τερματίζοντας σε 2:16.49.





Στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των Κορυφαίων του Ελληνικού Αθλητισμού το 2021 πρώτος αναδείχθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που κατέκτησε το πρωτάθλημα στο NBA με τους Μιλγουόκι Μπακς. Δεύτερος καλύτερος Έλληνας αθλητής αναδείχθηκε ο Στέφανος Ντούσκος, ενώ τρίτος ο Μίλτος Τεντόγλου μετά τα μετάλλια που κατέκτησαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Στην τέταρτη θέση βρέθηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας, ενώ πέμπτος λίγο κάτω από τον Κωνσταντίνο Γκελαούζο βρέθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Εμμανουήλ Καραλής βρέθηκε στην 10η θέση.

Ο Κωνσταντίνος Γκελαούζος ευχαρίστησε μέσω ανάρτησής του τον ΠΣΑΤ για τη συγκεκριμένη διάκριση, με 31 μέλη του να τον έχουν ψηφίσει.

Στο μήνυμά του, ο Έλληνας πρωταθλητής μαραθωνίου αναφέρει: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου ( Π.Σ.Α.Τ.) για την τιμή που μου έκανε να με αναδείξει έπειτα από ψηφοφορία 6ο καλύτερο άντρα αθλητή για το έτος 2021. Η ψηφοφορία έλαβε μέρος στις 16 Δεκεμβρίου 2021.

 

Ανάμεσα σε μεγάλους αθλητές το να βρίσκεις το όνομα σου δεν μπορεί να σημαίνει τίποτα άλλο από τιμή και κίνητρο.

Εγώ από την πλευρά μου υπόσχομαι να προσπαθήσω να το φτάσω ακόμη ψηλότερα ή έστω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό γι’ αυτό».