Ξεκίνησαν οι εγγραφές στον Ημιμαραθώνιο Κρήτης 2021!

 Runbeat Team   12:18 23-08-2021  

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στον Ημιμαραθώνιο Κρήτης 2021!


Ανοικτή είναι πλέον η πλατφόρμα για την εγγραφή όσων δρομέων θέλουν να λάβουν μέρος στον Ημιμαραθώνιο Κρήτης που θα διεξαχθείς τις 3 Οκτωβρίου. Εκτός από τον αγώνα 21 χιλιομέτρων θα διεξαχθούν άλλοι τρεις 10 χιλιομέτρων, 5 χιλιομέτρων και 1 χιλιομέτρου.

Μετά την περυσινή αναβολή λόγω της πανδημίας το covid 19, το σπουδαίο αυτό αθλητικό γεγονός της Κρήτης και της Ελλάδας επιστρέφει στις επάλξεις και αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον αρκετών σπουδαίων δρομέων.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (https://bit.ly/2Wbd1y2) για αγώνες μεγαλύτερους των 300 ατόμων. Προς το παρόν οι εγγραφές ανοίγουν για τους παρακάτω:

α) για εμβολιασμένους.

β) για όσους έχουν νοσήσει.

γ) για όσους δε μπορούν να εμβολιαστούν για ιατρικούς λόγους ή λόγω ηλικίας.

Σε περίπτωση που με νέααπόφαση η κυβέρνηση απαγορεύσει την διοργάνωση αγώνων μαζικού αθλητισμού, ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης θα μετατραπεί σε virtual και θα σταλεί με courier το πακέτο συμμετοχής , μπλουζάκι, μετάλλιο, τσάντα κλπ. χωρίς επιπλέον χρέωση.

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει ο Αθλητικός Σύλλογος Υγείας Αθλη.Σ.Υ με συνδιοργαντές τους Περιφέρεια Κρήτης / Region of Crete, Δήμο Μινώα Πεδιάδας - Municipality of Minoa Pediadas, Πολιτιστικό Σύλλογο Αρκαλοχωρίου, Πολιτιστικό Σύλλογο Χουμερίου, Πολιτιστικός Σύλλογος Θραψανού, Πολιτιστικό Σύλλογο Γαλατά Πεδιάδος και Πολιτιστικό Σύλλογο Βόνης.

Οι εγγραφές θα γίνονται στον εξής σύνδεσμο: https://www.cretehalfmarathon.com/act-apply-114525.html