Ξανά στο… έλεος του Θεού οι πρωταθλητές που προπονούνται στον Άγιο Κοσμά

 Runbeat Team   12:43 01-11-2023  

Ξανά στο… έλεος του Θεού οι πρωταθλητές που προπονούνται στον Άγιο Κοσμά


Δεν έχουν σταματημό τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι αθλητές και αθλήτριες προπονούνται στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά καθώς κάθε μέρα προκύπτει και κάτι νέο.

Ο ΣΕΓΑΣ ενημερώθηκε χθες από τη διοίκηση του Αγίου Κοσμά ότι κλάπηκε το κεντρικό καλώδιο ρεύματος κάτι που σημαίνει ότι το σύστημα φωτισμού στο ανοικτό προπονητήριο και στο βοηθητικό, όπου γίνονται οι ρίψεις, δε θα μπορούν να λειτουργούν όταν πλέον ο ήλιος δύσει.

Η Ομοσπονδία έκανε γνωστό ότι «η χρήση των παραπάνω χώρων θα γίνεται μόνο με το φως της ημέρας, γεγονός που θα δημιουργήσει πρόβλημα στην προπόνηση αθλητών και αθλητριών των εθνικών ομάδων, αλλά και των σωματείων που κάνουν χρήση της εγκατάστασης.

 

Η Ομοσπονδία ενημερώθηκε πως έχουν ήδη δρομολογηθεί οι εργασίες για την άμεση αποκατάσταση της λειτουργίας των πυλώνων φωτισμού για την ασφαλή επανέναρξη των προπονήσεων.

Παρακαλούμε τους αθλητές τις αθλήτριες και τους προπονητές να έχουν αυξημένη προσοχή για το χρονικό διάστημα που θα απαιτηθεί έως την αποκατάσταση».

Να υπενθυμίσουμε, ωστόσο, ότι ως το τέλος Δεκεμβρίου θα πρέπει ούτως ή άλλως οι αθλητές και οι αθλήτριες να εγκαταλείψουν τις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Το παράδοξο είναι ότι έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και αρκετοί Έλληνες πρωταθλητές θα βρεθούν χωρίς προπονητήριο καθώς ο χώρος που θα δημιουργηθεί για να τους φιλοξενήσει μετά το κλείσιμο του Αγίου Κοσμά δεν έχει ολοκληρωθεί…