Insight View: Μία μέρα στην προπονητική ζωή της Sara Hall (Vid)

 Runbeat Team   13:02 30-08-2021  

Insight View: Μία μέρα στην προπονητική ζωή της Sara Hall (Vid)


Ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο δημοσίευσε (*) στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Sara Hall. Η κορυφαία αμερικανίδα μαραθωνοδρόμος μοιράστηκε την προπονητική της ρουτίνα μέσα σε ένα 24ωρο με τους ακόλουθούς της.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, μπορούμε να παρακολουθήσουμε ένα «συμπιεσμένο» απόσπασμα από την προπονητική ζωή της Αμερικανίδας, που προετοιμάζεται για τους επόμενους αγώνες της, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο μαραθώνιος του Σικάγο.

 

Ένα 24ωρο στην καθημερινότητα της Sara Hall λοιπόν περιλαμβάνει 35 χιλιόμετρα τρέξιμο, μεταξύ των οποίων 25 σε ρυθμό tempo, σκληρή δουλειά στο γυμναστήριο, μασάζ, αλλά και διάφορες ασκήσεις. Η Hall βρίσκει χρόνο και για ξεκούραση στο σπίτι, ενώ αναφέρει χαρακτηριστικά πως «It’s a full-time job», θέλοντας να δείξει την αφοσίωση που πρέπει να έχει ένας αθλητής σε αυτές τις περιπτώσεις.

Δείτε το βίντεο:

*Η δημοσίευση μέρους των προπονήσεων επαγγελματιών αθλητών δεν μπορεί και δεν πρέπει να ακολουθείται αυθαίρετα. Αναζητείστε εξατομικευμένο προπονητικό πλάνο από επαγγελματίες προπονητές.