Η σύζυγος του Kiptum πίσω από το παγκόσμιο ρεκόρ υποστηρίζει ο... θείος!

 Runbeat Team   14:56 31-10-2023  

Η σύζυγος του Kiptum πίσω από το παγκόσμιο ρεκόρ υποστηρίζει ο... θείος!


Ο θείος του Kelvin Kiptum, Kiplagat Cheruiyot επέμεινε ότι η σύζυγός του, Asenath Rotich αξίζει όλο τον θαυμασμό και τα εύσημα καθώς εκείνη βρίσκεται πίσω από την επιτυχία του αθλητή.

Ο Kiptum έχει συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω του τον τελευταίο καιρό, αφού σημείωσε νέο παγκόσμιο ρεκόρ στον μαραθώνιο με 2:00:35 στο Σικάγο δείχνοντας ότι είναι ικανός και για κάτι ακόμα καλύτερο. Όπως τόνισε ο θείος του Κενυάτη λοιπόν, κατά την διάρκεια του πάρτι που έγινε σε ξενοδοχείο για την υποδοχή του Kiptumστο Ναϊρόμπι,  η σύζυγός του βρίσκεται πίσω από το ρεκόρ!

 

«Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια για την υποστήριξη που δίνει στον Kiptum. Θέλω να ευχαριστήσω την σύζυγο του Kiptum, γιατί σύμφωνα με το δικό μου σκεπτικό και την δική μου ανάλυση, έχει φέρει ευλογία στην οικογένεια. Η πειθαρχία του Kiptum δεν ήταν καλή έως ότου παντρεύτηκε την Asenath Rotich και τότε τα πράγματα άρχισαν να πηγαίνουν καλά. Την εκτιμώ πάρα πολύ, κι εκείνη και τα δύο παιδιά τους για την υποστήριξη» τόνισε ο θείος του νέου κατόχου του παγκοσμίου ρεκόρ, δείχνοντας την ευγνωμοσύνη του.