Η συγκίνηση της Kipyegon μετά το δεύτερο παγκόσμιο ρεκόρ της μέσα σε μία εβδομάδα

 Πάνος Κατσαρός   18:23 10-06-2023  

Η συγκίνηση της Kipyegon μετά το δεύτερο παγκόσμιο ρεκόρ της μέσα σε μία εβδομάδα


Η Faith Kipyegon έχει καταφέρει να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω της την τελευταία εβδομάδα, σημειώνοντας δύο παγκόσμια ρεκόρ!

Η Κενυάτισσα που δείχνει ότι βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στα 5.000 μέτρα στο χθεσινό (09/06) Diamond League του Παρισιού με χρόνο 14:05.20, πετυχαίνοντας απόλυτα τον στόχο της.  Μία εβδομάδα νωρίτερα, η Kipyegon έκλεψε όλα τα φώτα στο Diamond League της Φλωρεντίας, αφού τερμάτισε σε 3:49.11 στα 1.500 μέτρα, σημειώνοντας την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών.





Η συγκίνηση της Kipyegon μετά τον τερματισμό της στο Παρίσι ήταν πολύ έντονη, όπως μπορούμε να δούμε και στην παραπάνω φωτογραφία. Όταν ένας αθλητής, ακόμα και κορυφαίου επιπέδου, κυνηγάει έναν τόσο δύσκολο στόχο, όπως ένα παγκόσμιο ρεκόρ (ή δύο), ή διαδικασία είναι πολύ δύσκολη και ψυχοφθόρα.

Η στιγμή που πετυχαίνεις τον στόχο σου, είτε αυτός είναι μικρός, είτε είναι μεγάλος, είναι άκρως συγκινητική. Το ίδιο συνέβη και με την καταπληκτική Κενυάτισσα στο meeting της Γαλλικής πρωτεύουσας.