Η Νικολέτα Αντωνιάδου προσαρμόστηκε στις απαιτήσεις του Michigan University και βάζει υψηλούς στόχους το 2024

 Runbeat Team   14:44 08-01-2024  

Η Νικολέτα Αντωνιάδου προσαρμόστηκε στις απαιτήσεις του Michigan University και βάζει υψηλούς στόχους το 2024


Η Νικολέτα Αντωνιάδου διανύει το δεύτερο εξάμηνο σε Πανεπιστήμιο στο Μίσιγκαν και παράλληλα ετοιμάζεται για τον πρώτο αγωνιστικό κύκλο του 2024.

Η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στα 100 μ. εμπ. Γυναικών Κ18 και 60 μ. εμπ. Γυναικών Κ18 θέλει να επιστρέψει δυναμικά στη σεζόν, μετά τους τραυματισμούς της περσινής περιόδου. Παράλληλα έχει θέσει ως στόχο τη συμμετοχή και διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στη Λίμα του Περού. Μιλώντας στο επίσημο σάιτ του ΣΕΓΑΣ τόνισε:

 

«Μπαίνω στο δεύτερο εξάμηνο των σπουδών μου στο Eastern Michigan University. Το πρώτο διάστημα ήταν δύσκολο, ωστόσο έχω αρχίσει και προσαρμόζομαι. Παρά τις δυσκολίες αξίζουν τόσο οι προπονήσεις όσο και οι εγκαταστάσεις, οι οποίες είναι πολύ καλές. Η φιλοσοφία τους στο κομμάτι της προπόνησης είναι λιγάκι διαφορετική εδώ. Η προπόνηση μου στην Ελλάδα ήταν εξίσου καλή, αλλά διαφορετική και σίγουρα δεν ευνοούσαν οι εγκαταστάσεις να κάνουμε αυτά που θέλαμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τον τρόπο που προπονούν εδώ και τις συνθήκες που έχω», είπε η νεαρή που στην Ελλάδα γυμνάζεται με τον Θανάση Τσιτσιμάκα.

«Έχω βάλει υψηλούς στόχους για το 2024. Πάνω από όλα θέλω να είμαι υγιής, να προσαρμοστώ στις καινούργιες προπονήσεις και να φέρω αποτελέσματα με τα οποία θα είμαι επιτέλους ευχαριστημένη, γιατί πέρυσι μετά τον τραυματισμό μου η χρονιά για εμένα ήταν πολύ δύσκολη. Σίγουρα ο μεγάλος μου στόχος για το καλοκαίρι είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20. Το αγωνιστικό μου πρόγραμμα θα ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες με αγώνες στα 60 μ. εμπ. στον κλειστό», είπε.

Η Αντωνιάδου έχει ατομικό ρεκόρ στα 100 μ. εμπ. 14.23 από το 2022, ενώ πέρυσι διένυσε την απόσταση σε 14.28 επίδοση που της έδωσε την έκτη θέση στο Πανελλήνιο Γυναικών στο Βόλο.