Η επίσκεψη του Κώστα Γκελαούζου στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ και η υπόσχεση για καμπ δρομέων

 Runbeat Team   10:09 20-11-2021  

Η επίσκεψη του Κώστα Γκελαούζου στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ και η υπόσχεση για καμπ δρομέων


Η επίσκεψη του Κώστα Γκελαούζου στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ χθες Παρασκευή έβγαλε και ειδήσεις καθώς ο νικητής και ρέκορντμαν του 38ου ΑΜΑ ενημερώθηκε από την πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Σοφία Σακοράφα ότι σχεδιάζεται ειδικό καμπ για τους μαραθωνοδρόμους και τους δρομείς των μεγάλων αποστάσεων.

 

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΕΓΑΣ, ο πρωταθλητής του Παναθηναϊκού επισκέφτηκε χθες Παρασκευή τα γραφεία της Ομοσπονδίας με σκοπό να ευχαριστήσει προσωπικά την πρόεδρο Σοφία Σακοράφα και όλο το Δ.Σ., για την άρτια διεξαγωγή του Μαραθωνίου. Όπως αναφέρεται χαιρέτησε και τους υπαλλήλους της ομοσπονδίας, τους οποίους επίσης ευχαρίστησε για τη συμβολή τους στην τέλεση της διοργάνωσης, ενώ έκανε αναφορά στους εθελοντές και σε όσους εργάστηκαν στον 38ο Μαραθώνιο της Αθήνας.

Ο Κώστας Γκελαούζος περιέγραψε τις μοναδικές στιγμές της πορείας του στον ΑΜΑ που είχαν ως αποτέλεσμα τη νίκη του και την επίτευξη του νέου Πανελληνίου ρεκόρ με 2:16:19, ενώ δήλωσε ενθουσιασμένος από την προσέλευση του κόσμου και το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι στάθηκαν κατά μήκος της διαδρομής, για να παρακολουθήσουν την προσπάθεια των μαραθωνοδρόμων.

Όπως αναφέρει ο ΣΕΓΑΣ, ο Κώστας Γκελαούζος τόνισε στην κ. Σακοράφα ότι απόλαυσε την διαδρομή περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Εξήγησε ότι ο φετινός Μαραθώνιος ήταν ο καλύτερος που έχει τρέξει για πολλούς λόγους και εξήρε το οργανωτικό σκέλος του. Επεσήμανε δε ότι σημαντική παράμετρος ήταν πως φέτος οι δρομείς δεν χρειάστηκε να περιμένουν ώρα στην αφετηρία, πριν από την εκκίνηση και ότι τα πάντα γίνονταν στο σωστό χρόνο.

Αναφέρθηκε ξεχωριστά και στην αλληλεπίδρασή του με τον κόσμο. Τόνισε ότι ενθουσιάστηκε με τους ανθρώπους που τον εμψύχωναν σε όλη την προσπάθειά του και ότι στα τελευταία μέτρα του μαραθωνίου άντλησε δύναμη και αντοχή από τις ιαχές του κόσμου που ακούγονταν από το Καλλιμάρμαρο.

 

Ο τρεις φορές πανελληνιονίκης του Μαραθωνίου ενημέρωσε την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ για την προετοιμασία του και τα σχέδιά του για το μέλλον, ενώ η κ. Σακοράφα τον συνεχάρη εκ νέου και του ευχήθηκε να έχει υγεία και να πολλές επιτυχίες στο μέλλον. Επίσης, τού τόνισε ότι η Ομοσπονδία είναι κοντά στους αθλητές των δρομικών αγωνισμάτων και τού ανέλυσε το σχετικό πλάνο του ΣΕΓΑΣ. Επεσήμανε ότι -μεταξύ άλλων- σχεδιάζεται και ειδικό καμπ για τους μαραθωνοδρόμους και τους δρομείς των μεγάλων αποστάσεων.