Η Αναστασία Μαρινάκου θα τρέξει για πρώτη φορά στο Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου

 Runbeat Team   13:19 28-03-2022  

Η Αναστασία Μαρινάκου θα τρέξει για πρώτη φορά στο Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου


Μετά τον Κώστα Γκελαούζο και η Αναστασία Μαρινάκου επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στον Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου που επιστρέφει δυναμικά την Κυριακή 10 Απριλίου.

Η νικήτρια στα 5 και 10 χιλιόμετρα του Μαραθωνίου Αθήνας, απάντησε θετικά στην πρόσκληση των διοργανωτών κι έτσι θα τρέξει για πρώτη φορά στους δρόμους τη Ρόδου.

 

Επίσης θα πάρουν μέρος ο κορυφαίος Δωδεκανήσιος δρομέας και νικητής του αγώνα το 2017, Μιχάλης Χατζηιωάννου, η δεύτερη στα 5 χλμ, του πρόσφατου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, Ντενίσα Μπάλλα, που ξεκίνησε τον στίβο στη Ρόδο καθώς και ο συγκλονιστικός Γρηγόρης Σκουλαρίκης που θα τρέξει με την κόρη του Αγγελική και θα συνεχίσει να στέλνει μηνύματα στην κοινωνία αλλά και στις οικογένειες με άτομα με σύνδρομο Down.

Οι εγγραφές συνεχίζονται έως τις 3 Απριλίου, για τα αγωνίσματα: Μαραθώνιος, Ημιμαραθώνιος, Αγώνας 10 χλμ, Αγώνας 5χλμ στην ηλεκτρονική σελίδα του αγώνα https://www.rhodesmarathon.gr/. Δικαίωμα εγγραφής και συμμετοχής στη διοργάνωση έχουν οι δρομείς που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι και οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης τους τελευταίους 6 μήνες. 

Όπως ενημέρωσαν οι διοργανωτές, «η Blue Star ως Επίσημος Χορηγός Ακτοπλοϊκών Μεταφορών προσφέρει στους συμμετέχοντες στον Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου έως 50% έκπτωση. Αναλυτικά:

-50% έκπτωση σε καμπίνες εκτός μονόκλινων και LUΧ, στην Οικονομική θέση και σε Αεροπορικά καθίσματα στους δρομείς και τους συνοδούς τους από Πειραιά, Κω, Κάλυμνο, Λέρο και Σύρο προς Ρόδο με επιστροφή από (01- 20/04/2022).

-30% έκπτωση σε οχήματα από Πειραιά, Κω, Κάλυμνο, Λέρο και Σύρο προς Ρόδο με επιστροφή (01-20/04/2022).

Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνήσετε στο [email protected]».

Ο Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου, διεξάγεται με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μαραθωνίων Δρόμων AIMS, σε μια εξαιρετική παραθαλάσσια διαδρομή που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα αξιοθέατα της Ρόδου.

Μέγας χορηγός του 7ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου είναι η Under Armour. Χορηγός του αγώνα των 5 χλμ & Εθελοντισμού είναι ο όμιλος H Hotels Collection. Επίσημος χορηγός αερομεταφορών είναι η Aegean Airlines και χορηγός ακτοπλοϊκών μεταφορών η Blue Star Ferries. Χορηγός φιλοξενίας είναι ο όμιλος Mitsis Hotels. Επίσημοι χορηγοί είναι οι iStorm, Garden of Panthenols, fibran, ΚΑΥΚΑΣ, Citroen Παρασκευάς, ΒΑΠ Π.ΚΟΥΓΙΟΣ Α.Ε.Β.Ε.Ε., Three Sixty Marketing και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.

Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΡΟΔΟΥ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου-ΔΟΠΑΡ. O αγώνας υποστηρίζεται από την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου και διεξάγεται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Δήμου Ρόδου (Νέα Πτέρυγα) θα είναι το κέντρο εγγραφών του αγώνα.